Blokhus

15 nye julehytter gøres klar til Magisk Jul

AFLYST:
Foreløbig tvunget lukket p.g.a Covid-19 frem til 4. december

Der er ekstra travlt i Skulpturparken i Hune i denne uge.
Det er nemlig i disse dage, at de 15 nye selvstændige julehytter er ved at finde deres plads for at blive en del af den store Magiske Jul, som åbner i parken søndag 1. november.

En magisk oplevelse
– Vi vil gerne skabe en god magisk juleoplevelse, hvor gæsterne ud over at opleve de 1,5 millioner julelys også kan shoppe julegaver, -artikler, nisser og lækkerier, fortæller indehaver John Andersen.
Derfor er 500 kvadratmeter i arkaden i år suppleret med de 15 selvstændige julehytter.

Hytterne kommer på plads en efter en. Foto: Vores Jammerbugt

Den flotteste juleudstilling
I julehytterne byder det alsidige udvalg på alt fra interiør til boligen, brugskunst, havekunst samt alt i nisser og grafisk julepynt til skind og uld, delikatesser og specialiteter inden for blandt andet øl og spiritus.
Der er isenkram med mærker som Kähler, Rosendahl og Lyngby, og selvfølgelig er der også gløgg, æbleskiver, brændte mandler og kandiserede æbler.
Det kan nydes rundt om i parken på de nye overdækkede borde-bænke sæt omgivet af lysshow og skulpturer.

Masser af ekstra lys

Og John Andersen lover, at gæsterne kan glæde sig til at opleve den flotteste juleudstilling i Europa.
– Vi har købt for næsten to mio. kr. ekstra i år, så magisk Jul nu byder på julepynt og -lys for mere end 15 mio. kr.
– Det bliver sindssygt flot, og jeg tror ikke, man har set magen til det, siger John Andersen.

Der kommer 15 julehytter i skulpturparken. Foto: Vores Jammerbugt

Juletræ på 17,5 meter
På åbningsdagen 1. november kl. 15 vil alle iklædt nissetøj have fri adgang til Magisk Jul, og der vil være underholdning med Brovst Pigegarde, Blokhus Kanonlaug samt besøg af de nordjyske julemænd.
Der er kørsel med hestevogn for de små i parken, og borgmester Mogens Chr. Gade holder åbningstalen, inden det 17,5 meter høje juletræ bliver tændt.

Restriktionerne er på plads
Der bliver selvfølgelig taget højde for alle restriktioner og anvisninger fra sundhedsmyndighederne og politi i forhold til Corona.
– Desuden er vi bekendt med, hvordan man håndtere det i de andre store attraktioner i Danmark. Så vi følger alle regler til punkt og prikke og lidt til, siger John Andersen.
Derfor vil der blandt andet være et ensrettet stisystem i parken, ligesom personalet vil sikre, at der ikke sker en ophobning af for mange gæster nogle steder.

Læs om fantastiske oplevelser og events