Nyheder
imported

2017: Nyt Badehotel i Blokhus

I Blokhus åbner det første strandhotel i nyere tid. Det sker, når Strandhotellet Blokhus officielt slår dørene op d. 1. juli.

Strandhotellet kommer til at rumme 36 værelser, to suiter, en tilhørende familielejlighed,  restaurant,  orangeri, mødelokaler, fitness lokale og indendørs swimmingpool og wellness med udgang til en privat gårdhave. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I slutningen af 2016 blev 34-årige Anders Thorsager ansat til at styre slagets gang på det nye badehotel. Han er kendt for at have vendt underskud til overskud i den nordjyske hotel- og restaurationsbranche det meste af sin karriere, nu viser han sit værd som hoteldirektør.

– Det er super fedt, at jeg har haft mulighed for at komme ombord så tidligt i processen. Det er en karrieremæssig drøm der går i opfyldelse, at arbejde indenfor så højt et ambitionsniveau. Det er et kreativt, dynamisk og ikke mindst perfektionistisk miljø der hersker omkring det nye badehotel. Der er ingen ting overhovedet, som er overladt til tilfældighederne, fortæller han.

Der er intet der er overladt til tilfældighederne på det nye Strandhotel. Badehotellet kommer til at emme af charme og personlighed. Bygningens 2400 kvm er inspireret af de originale danske badehoteller, og interiøret bliver farverigt med et charmerende miks af nye og gamle møbler, som giver en hjemlig følelse.

Træd ind i hotellet og oplev en ægte badehotelsstil med høje, arkitekttegnede paneler, håndlavede døre og gammeldags kittede vinduer. De 38 værelser har klassiske tapeter og snedkermøbler, som skaber den helt rigtig atmosfære. De smukke værelser har egen altan, som åbner op for en ægte oplevelse af Jammerbugts fantastiske natur.

– Baren er sat højt – efterspørgslen enorm og jeg er da stolt over at være med til at sørge for, at vi som badehotel lever op til vores gæsters forventninger. De sidste 14 dage i juni har vi en prøveperiode, hvor vi har kaldt vedkommende gæster ind – som skal tjekke brugervenligheden på værelserne samt eventuelle fejl og mangler.  Således sikrer vi os, at standarden er højere end forventet, når vi med stor glæde og entusiasme og passion åbner dørene d. 1. juli, afslutter hoteldirektør Anders Thorsager”.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events