Løkken
imported

370 lastbiler og tusindvis af gæster samlet til Løkken Truckshow

Flotte lastbiler og masser af hestekræfter samlede tusindvis af gæster på en mark bag ved Action House i Løkken her i weekenden.

Tekst: Anne Nøhr Ringgren 
Fotos: Poul Nymark og Søren Kjelgaard Jensen

Danmarks største lastbiltræf

Lastbiltræffet, der i år afholdes af Action House i Løkken i samarbejde med FL Buur, er Danmarks største, og det har været en fast tradition de sidste 20 år. 

– Vi er ovenud tilfredse med weekenden, fortæller Caroline Jørgensen, manager på Action House. – Alle har været glade for arrangementet, og det føles rigtig skønt, når der er noget, der er vellykket. Vi har endnu ikke opgjort det hele, men vi regner med at omkring 3000 gæster besøgte os her i weekenden, siger en glad Caroline Jørgensen. 

 

Lastbiler fra flere lande 

Intet mindre end 370 lastbiler havde fundet vej til Løkken, hvor det blev afholdt for første gang. Der var lastbiler både fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Schweiz.

– Det har givet mange gæster i Løkken-området i denne weekend, for mange har også deres familier med, så de bor på hoteller, campingpladser eller i feriehusene i området, fortæller Caroline Jørgensen.

Lastbilerne tjekker alle sammen ind på pladsen fredag, og så bliver de udstillet hele weekenden, hvor du kunne kigge nærmere på de farverige og flotte køretøjer.

Lørdag aften var der stor fest i teltet med 700 til fællesspisning. Både fredag og lørdag var der musik med DJ og lørdag eftermiddag gav Østre Gasværk koncert, som gav en fantastisk stemning i teltet. Søndag kl. 15.00 var der afgang med hornet i bund ud af Løkken.

– Det larmede godt nok en del synes nogen måske, men det var en flot og festlig afslutningssalut, der tog præcist 43 minutter inden pladsen var tømt, fortæller Caroline Jørgensen.

Man kan nu se frem mod næste års arrangement, som altid holdes 2. weekend i september.

– Vi glæder os i hvert fald til at se dem alle i Løkken igen til næste år, afslutter Caroline Jørgensen fra Action House.

Flere hestekræfter

Er du helt vild med hestekræfter, så kan du kigge nærmere på Blokhus & Bilerne. En event med udstilling og paradekørsel med flotte veteranbiler, som afholdes i Blokhus den 26. september.

> Læs mere om Blokhus & Bilerne

Læs om fantastiske oplevelser og events