Nyheder
imported

5 år med verdens lykkeligste webshop

Fra fysisk butik i Hune til online modemekka med loyale kunder fra hele Danmark.

Unik rabatkode til Blokhus Avis’ læsere i anledningen af Lykke by Lykkes 5 års fødselsdag

Få rabat på www.lykkebylykke.dk ved at bruge koden ”Blokhusavisen” og få  -15% på hele dit køb.

Er gyldig fra og med den 7. oktober til og med den 18. oktober.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Butik Lykke blev til Lykke by Lykke og i 2016 voksede den online tilstedeværelse. I en sådan grad og med sådan en fart, at Janne Lykke valgte at fokusere udelukkende på den online butik. Det er nu fem år siden. – Der er ingen tvivl om, at det har været og er en virksomhed i vækst. En vækst vi selv har haft svært ved at følge med i. Men hovedsagen er, at flere føler sig trygge ved at shoppe online og det er bestemt også det vi gerne vil tilbyde og kan mærke lykkedes. Så vi har heldigvis travlt og er pludselig en virksomhed med mange ansatte, siger Janne Lykke.  

Egen fortolkning af online tilstedeværelse

5 år er gået hvor Lykke by Lykke har haft fokus på at forbedre produkterne på shoppen og have et større udvalg. – Vi har stor succes med Instagram og Facebook, ved at vise tøjet på og hvordan man kan sammensætte det vi kalder “Lykke-Looks”. For 3 år siden flyttede vi ind i egne lækre lokaler på Thistedvej i Den gamle Netto i Lindholm, forklarer Janne Lykke. For selvom forretningen fokuserer online, er der også mulighed for grundlæggende kundekontakt, service, personlighed og en fysisk manifestation af sig selv, i de nye lokaler på Thistedvej. – Vi har showroom, udlevering af pakker og skønne kontorlokaler samt stort lager – og således kan vi bedst lave verdens lykkeligste webshop, fortæller Janne Lykke.

En personlig oplevelse

Selvom forretningen gennemgik en transition fra butik til online har det også været et logisk trin at bevare den personlige oplevelse og sikre Lykke by Lykkes brandværdi. – Vi kalder os selv for verdens Lykkeligste webshop og det drømmer vi virkelig også om at være for både kunder og os selv. Mit Team og jeg knokler hver dag for at den rette Lykke-stemning og personlige service skal være i fokus i vores univers. Trods den digitaliserede verden vi befinder os i, skal vi være tilgængelige på de sociale medier og være med til at inspirere. Vores Lykke pakker har håndskrevne hilsner udenpå og er efterhånden velkendte i mange pakkeshops landet over. “Lykke til dig” skriver vi, og det er virkelig også det vi gerne vil sende afsted. Tøj i alle prisklasser og med mulighed for at skabe en personlig stil, fortæller Janne Lykke.

Ser muligheder

2020 har, som så mange andre steder, meldt sine udfordringer hos Lykke by Lykke pga Corona. –  Vi har ikke solgt alle de flotte kjoler til festerne i foråret og frygter nu om alle julefrokostkjolerne shoppes hjem. Dog er kategorier som sweatsæt og strik virkelig populære, og vi har da også fundet på #hjemmelækker, så vi husker at gøre noget ud af os selv engang imellem, siger Janne Lykke der altid er kreativ i forhold til at udvikle ud fra nuværende muligheder.  Tiltag som Zoo t-shirten fik hun lavet for at støtte Zoo under Coronalukningen. Her blev der indsamlet 100.000 kr. som vi er så stolte over at kunne overrække til Aalborg Zoo i situation hvor alle er presset økonomisk. Det har bevirket, at hun nu er nomineret som Årets Ejerleder. –  Det er rart, at man engang imellem lige stopper op og nogen kommer med sådan et skulderklap, siger hun med et smil.

Lykken skal fejres

Vi er så taknemmelige og glade for at kunne fejre 5 års fødselsdag med verdens lykkeligste webshop – og glæder mig til fremtiden. Jeg håber at jeg stadig kan inspirere, som jeg gør nu, og samtidig at vi leverer den bedste og hurtigste service med fokus på det personlige. Vi er allerede nu i gang med at udvikle vores eget brand meget mere og lave Lykke by Lykke designs. Det seneste var en meget populær guld sneaks. Jeg kan også sagtens se os på det norske marked, siger Janne Lykke afsluttende, hvis ambitioner og smil altid er til stede.
 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events