Nyheder
imported

5 stærke septemberoplevelser

September byder på spændende oplevelser i området

Tekst: Anne Nøhr Ringgren  Foto: Poul Nymark/Presse

I hele september er der gode oplevelser på programmet. Begivenhederne spænder vidt lige fra kunst og kultur til oplevelser med dyr og biler. 

1. Ingstrup Bogfestival

Måneden starter med Ingstrup Bogfestival, som afvikles 4. september. En tilbagevendende begivenhed som sætter kulturen i centrum hvor du kan opleve spændende forfatterforedrag, litteratur, musik og kunst. 

> Læs mere om Ingstrup Bogfestival 2021

 

2. Hook & Cook

Alle weekender i september kan du deltage i Hook & Cook i Blokhus, hvor Jon Lindberg, tidligere vinder af Alene i Vildmarken, er samlingspunktet for eventen, hvor der bydes på forskellige aktiviteter på stranden i nærheden af Strandkiosken. Du kan lære om de forskellige fiskearter og om fiskens anatomi. Desuden bliver det muligt både at låne fiskestang og rejenet til at fiske med samt lave tænde og lave mad over bål.

> Se program for Hook & Cook i Blokhus

 

3. Blokhus Hundefestival

Weekenden den 11. og 12. september står det på gode oplevelser med menneskets bedste ven, når der afholdes Blokhus Hundefestival på pladsen ved Rødhus Klit Camping. Masser af spændende oplevelser for børn og voksne med opvisninger, udstilling, udstyr, foder mm. Festivalen får også besøg af Niels Guldager og konceptet NaturligVis, som vil lære børnene om naturen. De kigger på knogler, skind, dyrekød, opsatser mv og leger med at åbne børnenes sanser, når de opholder sig i naturen.

> Se program for Blokhus Hundefestival

 

4. Blokhus og Bilerne

Søndag den 26. september kan du glæde dig til at opleve omkring 50 veteranbiler, når de kører paradekørsel fra Pandrup mod Blokhus og efterfølgende bliver udstillet på Blokhus Torv. Her vil ejerne fortælle om bilernes fortræffentligheder og historie.

> Se program for Blokhus & Bilerne

 

5. Verdens største sandslot

Hver dag kan du opleve Verdens største sandslot på P-pladsen udenfor Skulpturparken Blokhus. Det flotte sandslot rejser sig 21,16 meter over Blokhus udformet med flotte detaljer og ikoniske fyrtårne fra hele Nordjylland. Indenfor i Skulpturparken Blokhus kan du opleve enorme sandskulpturer udformet under temaet Noas Ark, og i hele september og oktober er der også forskellige events med både foredrag og koncerter.

> Læs mere om Verdens største sandslot 

 

> Find flere attraktioner og oplevelser i Blokhus

> Find spisesteder i Blokhus

Læs om fantastiske oplevelser og events