Nyheder
imported

5 ud af 5 sandskulpturer

Hune Naturbørnehave har netop afprøvet den nyanlagte Skulpturpark i Blokhus - Og der var stor enighed: GODKENDT!

Sommeren er langt om længe kommet og Skulpturparken i Blokhus står klar til sæsonens gæster. En stor del af parkens besøgende er børn, så selvfølgelig skulle alle de børnevenlige faciliteter både testes og bedømmes af de skønne børn fra Hune Naturbørnehave. Med krudt og energi stod de alle klar til at indtage parken, som stod indbydende til leg og hygge under en varm sommersol.

Første stop blev naturligvis sandkassen, som på få minutter blev forvandlet til en legeplads med floder, vandfald, tuneller og slotte. Der var sand mellem tæerne og vand til knæerne, når "krokodillerne" hoppede i de store "søer" og med lyden af grin og fjollerier, kunne vi vist godt konstatere at det var helt og aldeles godkendt til mange sjove timer.

Kulturhuset Blokhus bidrog med lækre is og på rekordtid var ungerne atter fyldt med energi og iver efter at opleve resten af parken. Turen gik derefter til forhindringsbanen, hvor børnene på skift kunne hoppe fra træstub til træstub uden at falde ned – for jorden var jo giftig. Dernæst blev klatretårnet med trin udskåret i store sten også indviet, og fra udsigtstårnet spottede de hurtigt både springvand og påfugle. Gennem pil og bambus hoppende fra sten til sten blev der sat kurs mod den farlige haj ved kanten af søen.

Efter et grundigt tjek om, hvor store hajens tænder mon var, og en kæk balancegang på udfordringsbanen mellem  træerne, fik ungerne endelig øje på de to påfugle, Hans og Grete. Der blev udvekslet erfaringer og forklaringer omkring fuglene og med afslutning i den store borg, kunne prinser, prinsesser, riddere og trolde kæmpe om indgangen til slottet.

"Den er godkendt!!" blev der bla. svaret, da vi spurgte om, hvad de syntes om parkens mange børneaktiviteter.

Der var stor enighed om, at den fik 5 ud af 5 sandskulpturer. 

Læs om fantastiske oplevelser og events