29-årige Sebastian Gulbæk Olsen er ny forpagter af Hune Grillen.
Han er slet ikke ubekendt med forretningen, for det er hans forældre Lone Gulbæk Olsen og Torben Olsen, der både ejer grillen og Motel Hune Apartments , der ligger nabo til grillen.
Grillen har de sidste 7 år været forpagtet ud , men nu er det sønnen der har valgt at afprøve kræfter med grillmaden. Der er ikke mange rigtige Grillbar tilbage, så det vil vi gerne fastholde til området.
Som et nyt initiativ lancerer han en burgerspecialitet kaldet Vesterhavssmash. 2 saftige bøffer med grønt og hjemmelavet dressing omsluttet af lækker burgerbolle.
Alle Hune Grillens burgerbøffer består kun af friskhakket kød, som han selv former og ved at anvende teknikken smash opstår der en særlig sprød skorpe, der giver en god smag.
Derudover anbefaler grillmesteren en ribbensburger opbygget af frisklavet ribbensteg med sprødt svær. Begge to gode sommerklassikere, som man bør afprøve, lyder det fra Sebastian.
Men det er ikke kun burgerne, der har fået et ekstra twist. Blokhus Salt har udviklet en salt til pommes frites, der er tilsat oregano og ost, som giver de klassiske pommes frites en anderledes smag.
-Man kan selvfølgelig også få den traditionelle salt, men den her variant giver mulighed for at prøve noget anderledes, fortæller Sebastian.
Grillens besøgende er velkommen til at sætte sig i Strandhuset ved siden af og nyde maden og solnedgangen derfra.