Nyheder
imported

Åbning: Cafe Peace byder gæsterne inden for i Blokhus

Den populære cafe tager samme stil og stemning som på Cafe Peace i Aalborg med til Blokhus

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

I morgen fredag 7. maj kl. 11.00 er dagen, hvor Cafe Peace åbner i Blokhus og byder indenfor til den helt særlige Cafe Peace stemning i de fuldstændig istandsatte lokaler med den centrale placering ved Torvet.

Allerede populær
Og der er allerede stor opmærksomhed om det nyeste indslag i Blokhus alsidige og spændende udbud af spisesteder.
– Vi er allerede fuld booket fredag og lørdag aften. Det er vi meget glade for, og jeg havde ikke regnet med det. Mange af gæsterne er lokale, og det er vi også meget glade for, fortæller Anne Kønig, der står bag Cafe Peace sammen med sin mand, Ole Bach Jensen.
 
En aktiv del af Blokhus
Anne Kønig glæder sig til at byde gæsterne velkommen og komme i gang med den forestående sæson og til, at Cafe Peace bliver en del af Blokhus. Og det bliver i samme stil og stemningen som i Cafe Peace på Boulevarden i Aalborg, som datteren Anne Sofie står for.
– Vi kommer ikke for at revolutionere noget, men vil meget gerne gå med i den positive udvikling, der er i Blokhus. Vi vil gerne være en del af de mange ting, der sker, og blive et aktiv for Torvet og for byen, siger Anne Kønig om Cafe Peace, der vil have åbent hele året.
Læs mere om Cafe Peace i Blokhus Avis, som udkommer onsdag 19. maj.

Læs om fantastiske oplevelser og events