Det sker

Åbningsfest med billigt brændstof

Shell i Saltum fejrer åbning
shell saltum (2)

Den nye Shell-tank i Saltum holder åbningsfest 20. oktober med salg af billigt brændstof, oplyser de i en pressemeddelelse.

Saltums nye Shell tankstation banker prisen på brændstof helt i bund. I tre timer bliver prisen på diesel og benzin skruet helt ned til bare 9,99 kr. literen, når stationsejer Allan Vester Lassen runder efterårsferien af med en gedigen åbningsfest.

I april rykkede Shells muslingeskal ind på tankstationen på Tinghøjgade i Saltum. Efter en travl sommer er stationsejer Allan Vester Lassen nu klar til at fejre åbningen sammen med bilisterne. Det sker fredag den 20. oktober, hvor bilister fra kl. 14.00 til 17.00 kan tanke både benzin og diesel til kun 9,99 kr. per liter hos Shell Express i Saltum.

shell saltum (2)

For at sikre, at alle får en festlig eftermiddag, får Allan Vester Lassen hjælp af et hold af tankpassere, der vil sørge for tankning af brændstof og uddeling af gaveposer.

”Shell netværket har en god og sjov tradition for at fejre et nyt Shell anlæg med ekstra billigt brændstof. Det synes jeg da også, skal komme de lokale kunder her i Saltum til gode. Så fredag den 20. oktober kan alle, der vil være med, se frem til en ganske pæn besparelse på Shell brændstof, når vi i tre timer skruer helt ned for prisen på benzin og diesel,” fortæller Allan Vester Lassen, stationsejer, Shell Express Saltum.

”Og går det som det plejer, når Shell stationerne holder åbningsfest, så kan bilisterne her i området godt indstille sig på tæt trafik på Tinghøjgade i timerne op til og efter åbningsfesten,” tilføjer han.

Ud over tre timer med Shell brændstof til 9,99 kr. per liter byder åbningsfesten også på gaveposer til de første 250 bilister i køen. Af sikkerhedshensyn sælges brændstof kun til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt.

Den nye Shell Express i Saltum har hele paletten af Shell brændstof – fra Shell V-Power 100 oktan og diesel til Shell FuelSave diesel og 95 oktan. Hertil kommer Shell Bilvask og snart også en lynlader til elbiler.

Læs om fantastiske oplevelser og events