Nyheder
imported

Åbningsindvielse af 6. sæson i Skulpturparken Blokhus

Kristi Himmelfartsdag, den 10. maj 2018 kl. 11.00, indbyder Skulpturparken Blokhus til festlig åbningsindvielse og fernisering. Traditionen tro klipper borgmester Mogens Gade, sammen med direktør John Andersen, den røde snor, og holder derefter årets åbningstale.

Kristi Himmelfartsdag, den 10. maj 2018 kl. 11.00, indbyder Skulpturparken Blokhus til festlig åbningsindvielse og fernisering. Traditionen tro klipper borgmester Mogens Gade, sammen med direktør John Andersen, den røde snor, og holder derefter årets åbningstale. – Og, i år får vi tillige besøg af den springlevende kunstnergruppe ”Soft Clay” der vil lave et Levende Skulptur Show i forbindelse med åbningen. Scenen sættes improviserende efter omgivelserne. Det bliver spektakulært, anderledes og nærværende. Publikum kan glæde sig til et tankevækkende show, helt anderledes, nyskabende og et levende kunstværk – som i fuldt firspring rundt i parken vil underholde med deres ler-udsmykkede kroppe med sjov musik osv, fortæller direktør John Andersen. 

Skulpturparken Blokhus er igen i år fyldt med unikke kunstværker for millioner af kroner, nogle fra tidligere sæsoner, men også rigtig mange nye skulpturer. Bl.a. har 20 internationale skulptører i perioden fra den 25. april opført 4-6 meter store sandskulpturer under temaet ”Alletiders Helte” og fiberbetonskulptørerne under årets tema ”Havets Vidundere”.

20.000 m2 

Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze. – Endvidere har vi i vinterens løb udvidet parkens populære orangeri samt udvidet huset med en 250 m2 stor kunst-/gavebutik og flere P-pladser m.m, fortæller direktør John Andersen. 

110.00 gæster
Skulpturparken Blokhus blev i 2017 besøgt af ca. 110.000 gæster. Med de mange nye ekstra tiltag senere i år, forventer vi at kunne nå helt op på 125.000 besøgende, – og vi ser frem til at give gæsterne en storslået og sanselig oplevelse for hele familien – med hygge, sjov og dejligt samvær i naturskønne omgivelser med kunst i verdensklasse.

Udover de mange udendørs kunstværker, byder Skulpturparken også på vidunderlige sansehaver, smuk beplantning og en række af sjove aktiviteter for både børn og voksne. I Kulturhusets café kan der købes mad, drikke, kaffe og kage som kan nydes ude eller inde, men man har også mulighed for at medbringe madkurven hjemmefra. Har man om søndagen bestilt bord, kan man også nyde Kulturhusets anerkendte store søndagsbuffet med over 30 forskellige retter. Læs evt. mere herom på kulturhusetblokhus.dk – eller læs evt. mere om et besøg i parken på www.skulpturparken.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events