Aabybro

Aabybro kan ikke forsvare titel i Nørhalne VVS Cup

Jetsmarks U19 spillere klar til finalen

– Det lykkedes ikke for Aabybro IF fredag aften at spille sig videre til finalestævnet i årets udgave af indefodboldstævnet, Nørhalne VVS Cup. Derfor kommer de gulblusede ikke til at gentage sidste års overraskelse og flotte bedrift, hvor Aabybro IF vandt stævnet med 20 indbudte klubber og en samlet præmiepulje på 15.000 kroner.

Kampen om Ryaaen
Heldet manglede i afgørende situationer i en svær pulje, hvor Vejgaard og Skjold Sæby gik videre til mandagens finalestævne i Nørhalne Hallen. Undervejs blev det dog til en sejr om at bo på den rigtige side af Ryaa, da Birkelse blev besejret.

Fra den anden pulje kvalificerede indespecialisterne fra Løgstør og Jetsmarks unge talenter på u-19 holdet sig til finalestævnet.

Jetsmarks U19 hold er klar til mandagens finale. Foto: Vores Jammerbugt

Nordens Paris udeblev
Jetsmark tabte i puljen kun til Løgstør og blev nummer 2 i puljen efter sejre over Vodskov, Aalborg Chang samt Nordens Paris, der udeblev. Det er første gang i stævnets 38-årige historie, at det er sket

Semifinalerne på den første indledende spilledag endte med en sikker 9-2 sejr til Vejgaard over Løgstør, mens Skjold Sæby slog Jetsmark 5-3.

Skjold Sæby vandt mandagens indledende stævne i Nørhalne VVS Cup. Foto: Vores Jammerbugt

En tæt afgørelse
Fredagens finale blev et yderst tæt opgør, hvor Skjold Sæby scorede sejrsmålet til 5-4 mod Vejgaard blot ti sekunder før tid.

De sidste to puljer
De sidste to indledende runder i Nørhalne VVS Cup afgøres i Nørhalne Hallen søndag.
Pulje 3 er VHG, Hadsund, Hobro, Nørhalne og Sulsted.
Pulje 4 er AaB, Nørresundby fB, Gug, Jammerbugt FC og Biersted.

Finalestævnet spilles mandag aften

Læs om fantastiske oplevelser og events