Aabybro

Aabybro HK fik fin start trods nederlag

Målet for sæsonen er meldt ud for Aabybro HKs herrer i Jyllandsserien, og det er at spille med om oprykning.
Og selv om det i sæsonens første kamp, søndag 10. oktober, blev til nederlag på 23-25 i egen hal mod Hjallerup HK, så er træner Erik Bårup optimistisk inden næste udfordring – udekampen mod Aalborg Studenterne torsdag aften.

En god følelse
 – Det er en spændende kamp mod et hold, som vi ikke kender ret meget til, men hvis vi spiller på samme niveau, som mod Hjallerup HK, så slår vi Studenterne. Det er jeg sikker på, understreger Erik Borup.
På baggrund af en god træningsindsats op til sæsonstarten og på trods af nederlaget mod Hjallerup HK, så havde både spillere og træner fra AaHK en god fornemmelse efter kampen mod Hjallerup, der havde taget 3 spillere fra deres 3. divisionshold med til opgøret.
– Det var særligt i 1. halvleg tydeligt, at de allerede havde spillet en turneringskamp, mens det var vore første. Vi skulle bruge tid på at komme i gang, siger Erik Borup.
Aabybro HK var også bagud 2-6 efter 10 minutter og hjemmeholdet begik hele 10 tekniske fejl i 1. halvleg.
– Det var klart et fokuspunkt i pausen, at det skulle vi have elimineret, og generelt sluttede vi 1. halvleg godt af og var kun bagud med et mål. Så vi følte i pausen, at vi havde styr på det, siger træneren.

Færre fejl
Antallet af tekniske fejl faldt også i 2. halvleg til 5, men set over hele kampen er 15 fejl for mange.
– Desuden har vi flere åbne chancer, hvor vi skal score. Ved stillingen 20-21 med 10 minutter igen havde vi tre store chancer, som vi skal score på.
– Men udover de to ting, så spiller vi en fin kamp og selv om vi havde tabt, havde vi alle efter kampen en god fornemmelse af at have spillet godt, siger Erik Borup, som også fik rosende ord om holdets indsats fra modstanderens træner.
– Og nu er vi i gang, siger han.
Det er torsdag kl. 20.30 i Gigantium i Aalborg, at Aabybro HKs Jyllandsserie-herrer spiller mod Aalborg Studenterne.

Læs om fantastiske oplevelser og events