Aabybro

Aabybro HK vil spille med om oprykning

Aabybro HKs bedste herre i Jyllandsserien indleder sæsonen søndag 10. oktober kl. 16.35 med besøg af Hjallerup HK i DGI Huset i Aabybro, og målsætningen er, at Aabybro HK skal spille med om oprykning.
– Vi er næsten 30 spillere, så vi føler vi os godt rustet både på Jyllandsserieholdet og serie 2  til den kommende sæson. Andre klubber har oplevet frafald efter corona, men det gælder altså ikke i Aabybro HK, siger træner Erik Borup.
– Der er dukket flere nye spiller op til den kommende sæson, så der er virkelig kamp om pladserne i år, hvilket ikke kan undgå at smitte af på de forventninger vi har til både serie 2 og Jyllandsserieholdet. I træner teamet forventer vi derfor, at begge hold kommer til at præge deres respektive rækker, og at vi kommer til at spille med om oprykningen, siger han.

Tidlig opstart
2. holdet i serie 2 med træner Christian Brøndum tyvstartede allerede lørdag med en sikker hjemmesejr over Hals på 27-21.
– Vi startede træningen udendørs allerede i maj med et rigtig pænt fremmøde hver gang. Efter sommerferien har vi bygget videre på den gode start med masser af spillere til træning. Det har været en god opstartsfase med masser af træning- en hel træningsdag i DGI centeret i Aabybro, træningsturnering i Viborg og træningskampe både hjemme og ude for begge hold samt en enkelt pokalkamp, siger Erik Borup.

Læs om fantastiske oplevelser og events