Aabybro

Aabybro IF foran spændende nøglekamp

Efter weekendens nederlag til Vejgaard B kan Aabybro IF ikke længere selv afgøre, om holdet rykker op. Faktisk kan det i stedet ende med, at Aabybro IF skal play off om at undgå nedrykning.
– Lige nu ser jeg Vejgaard som kæmpe favoritter til oprykning. De har et rigtig godt hold og mangler to kampe mod Hjørring, som allerede er rykket ud. Omvendt spiller Hjørring god fodbold og kan måske overraske, siger Claus Thomasen træner for Aabybro IF.
Desuden ser han Sulsted IF som storfavoritter mod Aalborg Chang, mens Aabybro IF selv skal ud i en svær kamp mod Brønderslev.
Derfor kan det i værste fald med sejre til Vejgaard og Sulsted samt et nederlag til Aabybro betyde kampe om at blive i serie 1.

Stillingen:

  • 1. Aabybro 11 kampe – 21 point.
  • 2. Vejgaard 10 kampe – 19 point.
  • 3. Sulsted 11 kampe – 19 point.
  • 4. Brønderslev 10 kampe – 19 point.

Kun nummer 1 rykker op i Jyllandsserien.
Nummer 2 og 3 bliver i serie 1.
De to bedste 4. pladser bliver i serie 1, mens de 5 dårligste 5. pladser spiller play off om at blive i serie 1.

Program:

  • Onsdag: Aalborg Chang – Brønderslev
  • Onsdag: Vejgaard – Hjørring
  • Lørdag: Sulsted – Chang
  • Lørdag: Hjørring – Vejgaard
  • Lørdag 13.00: Aabybro – Brønderslev

For at gøre ondt værre så kunne Aabybro IFs udfordrende situation have set anderledes ud, da holdet efter blot 30 sekunders spil ude mod Vejgaard søndag havde et skud på overliggeren ved Daniel Christophersen, der afsluttede helt inde under mål. En scoring kunne have givet et helt andet kampforløb.
Resten af halvlegen var jævnbyrdig med Vejgaard mest i boldbesiddelse i de målløse 45 minutter.

Uskarpe i felterne
Efter pausen indkasserede Aabybro IF to trælse mål.
Først gik en spiller fra hvert hold op i en hovedstødsduel efter et indlæg, men ingen af dem fik ram på bolden, og det snød Aaby-keeperen, så bolden strøg i mål.
Jonas Rasmussen fik hurtigt udlignet, da Daniel Christophersen headede bolden ind i en klump foran mål, hvor Jonas Rasmussen var hurtigst og fik headet bolden i mål.
Men det blev 2-1 til hjemmeholdet direkte på hjørnespark. Den stærke blæst fik bolden til at skrue og brække i en retning, så målmanden ikke kunne hindre den i at gå i mål.
Kort efter kunne Aabybro IF have udlignet, da Malte Nørmølle strøg afsted i en friløber men skød forbi mål.
Desuden fik Jonas Rasmussen chancen, da han i fri position i det lille felt afsluttede, men også forbi mål.
Desuden måtte Vejgaard 2-3 gange parere Aabybro afslutninger på stregen, men i stedet for en udligning fik hjemmeholdet lukket kampe.
– Det går ikke vores vej lige nu. Vi er ikke skarpe nok i begge felter. Det gør den store forskel, konstaterer en ærgerlig Claus Thomasen.
Aabybros bedste var Alex Hedegaard.

Læs om fantastiske oplevelser og events