Aabybro

Aabybro IF tvunget til at flytte topkamp

Aabybro IF er kommet i den groteske situation, at DBU ikke har dommere til holdets hjemmekamp lørdag, hvor både Aabybro IF og Brønderslev har chancen for at rykke op i Jyllandsserien.
Klubben har fået at vide, at det er en ”døm selv kamp” – med mindre man flytter den til fredag eller søndag, fordi kampen oprindeligt var fastsat til søndag.
– Men lørdag har vi et stort grill-arrangement for sponsorer og målaktionærer i forbindelse med kampen. Det er en kæmpe udfordring, fortæller Claus Thomasen.
Han har været i kontakt med DBU flere gang for at høre, om det kan være rigtigt, at DBU ikke prioriterer en oprykningskamp i serie 1 – landets 6. bedste række.
– Vi har arbejdet hårdt på at finde en løsning. Det bedste alternativ er at flytte kampen til fredag, siger Claus Thomasen.
Derfor spiller Aabybro IF fredag aften kl. 19 hjemme mod Brønderslev, ligesom sponsorarrangementet også er flyttet til fredag aften.

Man kan undre sig
– Man kan undre sig over DBUs prioritering, siger Claus Thomasen.
Men han henviser til den forklaring, han har fået fra DBU.
Da Aabybros kamp først var planlagt til søndag og derefter flyttet til lørdag, så prioriterer man først dommere til de kampe, som fra start var lagt til lørdag.

Meget på spil
Med en sejr og pointtab til Vejgaard rykker Aabybro IF op. Omvendt kan holdet også risikere at skulle spille play off kampe om at blive i serie, hvis holdet taber og Sulsted IF vinder. Og fredagens modstander, Brønderslev, har også en oprykningschance at spille for.

Stillingen:

1. Vejgaard 22 point
2. Brønderslev 22 point
3. Aabybro IF 21 point
4. Sulsted IF 19 point
3. Sulsted 11 kampe
4. Brønderslev 10 kampe

Kun nummer 1 rykker op i Jyllandsserien.
Nummer 2 og 3 bliver i serie 1.
De to bedste 4. pladser bliver i serie 1, mens de 5 dårligste 5. pladser spiller play off om at blive i serie 1.

Program:

Fredag 19.00: Aabybro – Brønderslev
Lørdag: Sulsted – Chang
Lørdag: Hjørring – Vejgaard

Læs om fantastiske oplevelser og events