Aabybro

Aabybros første penthouse lejligheder på vej

Posttorvet klar til indflytning om godt et år

– Med byggeriet af Posttorvet får Aabybro nye markante bygninger med blandt andet byens første penthouse lejligheder, som vil være klar til indflytning fra januar 2021.

Det er totalentreprenør Tom Jakobsen A/S, der opfører de to bygninger i fire og fem etager på grunden ved Rolighedsvej, hvor posthuset tidligere havde til huse.

Både ejer- og lejeboliger

Projektet kommer til at byde på 15 ejer- samt 15 leje-lejligheder, og i stueetagen er der to erhvervslejemål.
– Isoleret set bliver Posttorvet et af de mest markante byggerier i Aabybro. Det bliver første gang, at her kommer penthouse lejligheder med store tagterrasser, fortæller ejendomsmægler Morten Grimm, EDC Danebo i Aabybro, som står for salget af ejerlejlighederne.

Stor lokal interesse

Der er åbnet for salget, og der er en stor interesse for boligerne, og den kommer hovedsageligt fra lokale beboere.
– Det er vores erfaring, at i takt med, at bygningen skyder op, så øges interessen og salget, siger Morten Grimm.

Dog kan man allerede nu se nærmere på indretning samt valg af materialer som klinker, gulve og døre i et showroom, der er indrettet hos Spar Nord i Østergade.

Priser fra knap to millioner

Ejerlejlighederne bliver alle i størrelsesordenen 101 til 178 kvadratmeter, og prislejet er fra knap 1,9 til knap fire millioner kroner. Og mens der er store tagterrasser til de fem penthouses, så er der altaner til alle øvrige ejerlejligheder.

Det er Nørresundby Boligselskab, som står bag de 15 almene lejeboliger, og de bliver primært placeret i den bygning, som skal ligge nærmest ved rundkørslen.

Der er tale om boliger med tre rum og en gennemsnitsstørrelse på 87 kvadratmeter.

Huslejen bliver 967 kroner per kvadratmeter ekskl. forbrug, og dermed vil en bolig på 87 kvadratmeter koste cirka 7.000 kroner om måneden.

Læs om fantastiske oplevelser og events