Nyheder
imported

Årets Iværksætterpris 2018

Når Erhvervsforeningen Jammerbugt og Vækst Jammerbugt den 13. november uddeler Årets Iværksætterpris 2018 til en succesfuld iværksætter i Jammerbugten, så falder valget på enten på Nordjysk Trofæmontering, Vinorage, Børnenes Univers eller S.E.P Nord.

Blokhus avis – hele Jammerbugtens avis

De fire finalister, som er blandt flere indstillede virksomheder til Erhvervsforeningens iværksætterpris, er blevet vurderet af Erhvervsforeningens forretningsudvalg, som på baggrund af flere forskellige kriterier, herunder blandt andet virksomhedernes omsætning, økonomi, udvikling, potentiale, ide og initiativ, har udvalgt disse til en sidste og endelig vurdering. 

Børnenes Univers er med indehaver Louise Bundgaard Nielsen nomineret til prisen som årets iværksætter i Jammerbugten for 2. år i træk. Louise er i år nomineret for sit fortsat store arbejde med at videreudvikle på konceptet omkring Børnenes Univers. Louise nomineres for til stadighed at køre med højt drive og konstant nytænkning i sin forretning kombineret med en stor portion viljestyrke til at få ting til at lykkes. Dette har blandt andet betydet, at der er skabt 12 arbejdspladser i virksomheden grundet stor efterspørgsel fra kunder.

Nordjysk Trofæmontering med Kasper Pedersen ved roret er en autoriseret konservator virksomhed, som beskæftiger sig med konservering af alle slags dyr, lige fra nordamerikanske bjørne til dansk råvildt. Kasper er nomineret til at modtage årets iværksætterpris for hans perfektionisme i arbejdet med at imødekomme kundernes individuelle krav til trofæmontering. På trods af sygdom og ordblindhed og deraf svære odds har Kasper med gåpåmod formået at opnå sin drøm og skabe forretning. Til grund for nomineringen lægger også, at virksomheden på kort sigt har gjort sig bemærket i markedet, hvilket har betydet flere ansatte og behov for mere plads. Virksomheden beskæftiger i dag 6 ansatte, og 1. december byder Kasper velkommen til en lærling. Læs artiklen om Kasper her

Den socialøkonomiske virksomhed S.E.P. Nord drives og ejes af Jeanne Debes og Esben Lundgaard. Kerneydelsen i S.E.P Nord er pædagogiske ydelser, systue, pakkeri, montageopgaver og ejendomsservice. S.E.P Nord er nomineret til prisen for 2. år i træk, og de er blandt andet nomineret fordi ejerne brænder for virksomheden, men ligeså meget for de mennesker og aktører, de har omkring sig. I virksomheden bliver ord og visioner om socialt ansvar og en bæredygtig verden omsat i praksis, og der er plads til de skæve idéer og eksistenser. S.E.P Nord nomineres for at gøre en forskel for de medarbejdere, de har i huset og anses hos kunderne som et betydeligt aktiv i deres cirkulære tilgang til bæredygtighed. S.E.P Nord beskæftiger pr. 1 december 7 ansatte samt en af deres egne borgere, som i dag kan bestride småjobs i virksomheden.

Vinorage som drives og ejes af brødrene Rene og Rasmus Glindvad Kristensen udvikler og producerer eksklusive vinkældre i kvalitetsmaterialer til private hjem. Virksomheden er nomineret til titlen som årets iværksætter, fordi de inden for få år med stor succes har formået, at få etableret og udviklet et highend nicheprodukt til en sund forretning. Vinorage udmærker sig ved at have styr på alle processer lige fra økonomi, produktudvikling, digitaliseringsmuligheder, salg, markedsføring og forretning. De to brødre nomineres ligeså til prisen for deres ildhu og flotte udvikling samt for deres konstante blik for fremtidens behov og mulighederne i markedet, herunder ikke mindst et stort eksportpotentiale og deraf øget beskæftigelse.

Derfor uddeles iværksætterprisen
Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og som kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed. 
Sidste års vinder af Iværksætterprisen, Blokhus By Camping v/ Karsten Jepsen og Inge Westergaard videregiver prisen, når kåringen af Årets Iværksætter 2018 finder sted på Skovsgaard Hotel, tirsdag den 13. november. Prisen består udover æren af et pengebeløb på kr. 5.000,-, som vindervirksomheden kan anvende efter eget valg.

Alle med interesse er velkomne til at deltage i prisoverrækkelsen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events