Nyheder
imported

ABBA CZ og Johnny Madsen vælter Torvet

Programmet for sommerkoncerterne i Blokhus fuldendes nu med offentliggørelsen af de sidste navne. Showmusikerne fra ABBA CZ gæster scenen torsdag d. 4. juli og torsdag den 1. august står rocklegenden Johnny Madsen igen klar til at levere en stemning i særklasse med sit fedtede hår og massevis af blues-hits.

Der er netop afholdt officielt pressemøde, indkaldt af Torvegruppen, Erhvervsforeningen Destination Blokhus. 

De sidste navne for sommerkoncterne på Torvet i Blokhus er nu offentliggjort.  Karl Korfits udtaler sig på vegne af Torvegruppen: – 2018 var et drømmescenarie. Med et fantastisk sommervejr – strålende solskin. Der er aldrig set så mange mennesker i destinationen og sidste års musikalske kunstnere var helt i top. Med afsæt i dette har vi fundet nogle super kunstnere for 2019.

Erhvervsforeningens virke, Jammerbugt kommune som medspiller ift. økonomisk støtte og velvillighed samt grundejerforeningen og de frivillige fik stor ros. – I år bliver der mulighed for at købe loyalitetsmærker, der støtter musik på Torvet. Køber man disse, er man med i lodtrækningen om fede præmier og bidrager også til, at man fortsat kan afvikle koncerter. 

Borgmester Mogens Gade deltog også i pressemødet, og pointerede at Blokhus er en by i rivende udvikling. – Det er et fyrtårn i dansk turisme, og det vil Jammerbugt Kommune gerne bakke op omkring. Bidraget på kr. 250.000,- er ikke en gave, det er en investering i byen og i turismen. 

Tekst: Louise Kande  Foto: Poul Nymark

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har igen i år formået at sammensætte et spændende program for året sommerkoncerter. De blev hurtigt enige om i gruppen, at man ikke kunne sige ”Musik på Torvet uden at sige uforglemmelige klassikere og ikke mindst uimodståelige opfordringer til fest. Således faldt valget på ABBA cz d. 4. juli. Men man kunne heller ikke sige sommerkoncerter på Torvet uden at sige rocklegenden Johnny Madsen.

ABBA CZ

Efter 35 år har ABBAs popularitet nået nye højder. ABBA Revival CZ er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af ABBAs uforglemmelige klassikere og ikke mindst deres uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang. Torsdag d. 4. juli gæster de professionelle showmusikere i ABBA Revival scenen i Blokhus.  Det tjekkiske Revival-band har turneret i Danmark og Europa samt medvirket i flere radio og tv-show. De er hjemmehørende i Prag, og leverer et show i absolut topklasse. De elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70'er kostumer og koreografi kommer ABBA Revivalmusik og show forførende tæt på den ægte vare torsdag d. 4. juli.

Johnny Madsen

I 2018 væltede rocklegenden med Johnny Madsen Torvet i Blokhus. Det får han lov til igen d. 1. august, når den nu 67-årige musiker siger ”Godaften Blokhus” med sin hæse men lune stemme.  Johnny Madsen har i tidens løb udgivet op mod 20 albums i eget navn med hits som ”Uden for sæsonen”, ”Johnny the Blues”, ”Stjernenat”, ”Griseriet På Bounty” og ”Færgemand”. Derudover har han lavet musik sammen med blandt andre Peter Belli, Nanna og Billy Cross under navnet Hobo Ekspressen samt Allan Olsen og Lars Lilholt i trioen Dalton, som står bag hittet ”Selskabsmadonna”. – Stemmen er smurt, spaden er stemt og trommerne er blevet gennemsigtige. Johnny Madsen Band er klar til at besøge Blokhus igen d. 1. august, som vi forventer bliver én af de mest intense og medrivende sommeraftener i Blokhus.

Alle, som kender til Johnny Madsen, ved, at den gode koncertstemning går hånd-i-hånd med en kold fadbamse. Erhvervsforeningens glade frivillige sørger for, at publikum ikke kommer til at tørste under koncerten: Vi har lavet en storsatsning med et veletableret navn som Johnny Madsen, og derfor håber vi meget på publikums opbakning gennem salg af drikkevarer. Koncerterne på Torvet finansieres af salget i baren, så når du støtter baren, støtter du musikken, udtaler eventansvarlig i Torvegruppen, Jannie Ratke.

04/7 KL. 20.30 I ABBA CZ

KL. 19.00 | OPVARMNING: PICASSO DA-NOIZE COLLAB

11/7 KL. 20.30 I TØRFISK

KL. 19.00 | OPVARMNING: THE BATS

18/7 KL. 20.30 I MICHAEL LEARNS TO ROCK

KL. 19.00 | OPVARMNING: ROMHANDLEREN

25/7 KL. 20.30 I HJALMER

KL. 19.00 | OPVARMNING: BACK ON TRACK

01/8 KL. 20.30 I JOHNNY MADSEN

KL. 19.00 | OPVARMNING: SAFARIBAND

08/8 KL. 20.30 I HARDINGER BAND

KL. 19.00 | OPVARMNING: THE PRETENDERS

Læs om fantastiske oplevelser og events