Nyheder
imported

Ægte oktoberfest-stemning i Blokhus

Schweinehaxn og store fadøl. Den tyske stemning kommer til Blokhus d. 14. oktober, når Erhvervsforeningen i samarbejde med Futten inviterer til Oktoberfesten på Torvet i Blokhus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Der er garanti for ægte oktoberfest-stemning i det flot dekorerende festtelt på Blokhus Torv lørdag d. 14. oktober.  Der vil aftenen igennem være musik ved DJ Tom Dooley og Tyrolerfest-bandet. Der vil naturligvis blive serveret øl i store liter krus og menuen består af Schweinehaxn med tyske brasede kartofler og ølsauce, samt Jägermeistershots i lange baner. Der bliver også rig mulighed for at danse til glade tyrolertoner og slagere.  – Vi starter efterårsferien op med et kæmpe forprangs bal på Torvet i Blokhus, når der skal være oktoberfest. Det forventes, at det bliver det bliver årets største fest i et stort og opvarmet telt, hvor der er pyntet op i ægte tyrolerstil, fortæller Jannie Ratke O’Connor der sammen med Thomas Othegraven fra Restaurant Futten er tovholder på eventen.

9 dages efterårsferieprogram

Oktoberfesten bliver starten på et 9-dages aktivitetsprogram for hele familien med by night, tilbud og masser af events. – Oktoberfesten er for det voksne publikum, mens de næstkommende 8 dage er helliget aktiviteter for hele familien, afslutter hun.  Mange af de populære og succesfulde aktiviteter fra tidligere år, gentages i Efterårsferieprogrammet; såsom kartoffelløbet, græskarudhuling, kreativ workshops, men der bliver også plads til en række nye og spændende aktiviteter.

Kørsel til/fra oktoberfesten

Hvis man kommer fra Aalborg, går der en gratis bus fra Aalborg busterminal afgang kl. 16.30 og tilbage til Aalborg fra Blokhus kl. 00.15 denne bustur er gratis for dem der har købt en billet. Festen afholdes i et kæmpe telt på Blokhus Torv. Arrangementet afholdes af Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med Restaurant Futten

Læs om fantastiske oplevelser og events