Pandrup

Afsløring af Ingstrup Bogbys nye plakat

Ingstrup Bogby har bedt den lokale kunstner, Jonathan Lillelund Andersen, om at tegne en plakat til bogbyen.
Plakaten er flot og farverig med mange fantasifulde detaljer og gemt rundt om i billedet kan man finde alle alfabetets bogstaver, oplyser Inger Dueholm, formand for Ingstrup Bogby. 
Kunstværket bliver præsenteret til Sportsdagene i Ingstrup, nærmere betegnet lørdag den 3. juli kl. 18, hvor Jonathan Lillelund Andersen vil være til stede og signere plakaterne.
– Herefter vil plakaterne blive solgt fra Bogbrugsen, og vi forventer at den fremover kommer til at hænge i de fleste af områdets mange sommerhuse og naturligvis i alle børneværelser, siger Inger Dueholm.

Kunstneren
Jonathan Lillelund Andersen er tegner og multimediedesigner.
– Jeg bruger min tid på programmering af undervisningsspil, læse historiebøger og skabe tegninger med tus og akvarelfarver. Motiverne har generelt været sort/hvide, skæve huse, med abstrakte udtryk af gabende og trætte ansigter, fortæller han.
– Med vandfarver har tegningerne været mere rammebrydende et forsøg på at gøre dem mere levende, ved at lade motiverne række ud over passepartoutrammen, og giver en munter og lystig glød til dem, siger han .

Læs om fantastiske oplevelser og events