Nyheder
imported

Agnethe Maagard kan opleves på Galleri

I dag og i morgen søndag kan man høre Agnethe Maagaard med foredraget "Fra Bøvlingbjerg til New York på Galleri Blokhus

 I dag og i morgen søndag kan man høre Agnethe Maagaard med foredraget "Fra Bøvlingbjerg til New York på Galleri Blokhus.

Hun fortæller blandt andet om sin egen historie der har bragt hende vidt omkring.

 

Gennem 15 år har glaskunstner Agnete Maagaard udviklet sine unikke arbejdsmetoder, som er opdelt i mange delprocesser fra formgivning over mange brændinger til hærdning og efterbehandling. Inspirationen hentes i symboler, ord, tanker, naturen og i livets mangfoldighed.
 
 
– jeg arbejder med glasset som min palet. Jeg "maler" med glas, skærer glasstykker ud i forskellige farver og former og lægger dem op som et maleri, som penselstrøg. Derfor bliver det færdige arbejde unikt og altid i udvikling, fortæller Agnethe Maagaard.
 
 
Der er vestjysk sjæl i glasset og det er fra Bøvlingbjerg at Agnethe Maagaards verden går. Her har hun sit glasværksted og herfra kan hun fortælle historier om bl.a. hendes oldefar, der var med til at starte friskole, brugsforening og foderstofforening i Vestjylland.
 
 
Iværksætterånden ligger i hendes gener og hun har søgt de muligheder som har budt sig, og er i dag en respekteret og anerkendt kunstner på sit felt. En kunstner man er stolt af i Bøvlingbjerg og som Galleri Blokhus er stolte af at kunne byde velkommen i dag.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events