Nyheder
imported

Aktivitet: Kvindeløb for børn med sorg

Lions Pandrup afvikler for 9.gang Kvindeløb i Blokhus Klitplantage d. 26. august og starter med opvarmning på pladsen ved Gateway i Blokhus Klitplantage kl.17.40

Aktivitet:

Kvindeløb for børn med sorg

Lions Pandrup afvikler for 9.gang Kvindeløb i Blokhus Klitplantage d. 26. august og starter med opvarmning på pladsen ved Gateway i Blokhus Klitplantage kl.17.40

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

I år er der igen 2 ruter til årets Kvindeløb i Blokhus Klitplantage – nemlig 5 km. og 10 km. Igen kan alle aldre deltage, da man kan vælge en rask trave- eller løbetur på 5 kilometer eller løbe eller jogge 10 kilometer.

– Vi vil gerne appellere til alle friske piger at komme og støtte vores arbejde og få en hyggelig aften sammen med veninder eller arbejdskolleger, fortæller Birgit Esbensen, Lions Club Pandrup.

Der er præmier til de 3 hurtigste på begge ruter og udtrækningspræmierne er igen i spil. Formålet med Lions arbejde er som altid at tjene nogle penge, for derefter, at donere dem til humanitært arbejde.

– Medlemmerne afholder selv alle udgifter og hele overskuddet går ubeskåret til velgørenhed. Sidste år var valget faldet på Mødrehjælpen i Aalborg, og der er blandt andet tidligere givet en check til Julemærkehjemmet i Hobro, Cisem og Krisecenteret for kvinder i Aalborg, forklarer Birgit.

Børn med sorg

Klubben vælger altid et projekt, der mere eller mindre er afhængig af donationer for at kunne yde en ekstra indsats, hvor der er brug for det.

I år er valget faldet på Sorggruppen i Jammerbugt Kommune. Meningen er at børn, der har mistet en nær slægtning, kan få den hjælp, der er så vigtig for at barnet kan komme igennem sorgen. Tilbuddet er for børn mellem 6 og 18 og ledes af 3 skolesundhedsplejersker. For tiden har gruppen til huse i Fjerritslev, men man håber på, at få lokaler i Brovst, så tilbuddet er placeret midt i kommunen.

– Børnene mødes hver 14. dag og det er ofte nemmere, at fortælle om sin sorg blandt ligestillede, der selv ved hvordan det føles f. eks. at miste en forælder, fortæller sundhedsplejerske Johanne Poulsen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events