Nyheder
imported

Aktivitet: MTB med Peter Dahl

Hele din krop arbejder. Du pedalerer i små, korte eksplosioner. Dine arme opsuger stiens ujævnheder. Du skifter gear, rejser dig på cyklen, balancerer. Du er svedig, snavset og nærmest lykkelig. Du kører MTB. Onsdag den 14. oktober Kl. 13-15 er der MTB-tur i Gateway Blokhus med Peter Dahl – og det er gratis.

Aktivitet:

MTB med Peter Dahl

Hele din krop arbejder. Du pedalerer i små, korte eksplosioner. Dine arme opsuger stiens ujævnheder. Du skifter gear, rejser dig på cyklen, balancerer. Hele din krop fokuserer på forceringen af en stor gren på tværs af sporet. Du er svedig, snavset og nærmest lykkelig. Du kører mountainbike. Onsdag den 14. oktober Kl. 13-15 er der MTB-tur i Gateway Blokhus med Peter Dahl – og det er gratis.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I efterårsferien – uge 42 – har du mulighed for at tage på en fælles MTB-tur i Blokhus Klitplantage. Her er der både guide og øvrige MTB-cyklister med.  – Under alle omstændigheder er det en fordel, at du kører med folk, der har bare lidt erfaring de første gange, hvilket gør denne tur så relevant, forklarer Peter Dahl og fortsætter:  – MTB er radikalt anderledes end almindelig cykling, og at køre bag ved en, der kender en god sti og så bare følge hans eller hendes bevægelser, er en glimrende sikring mod smertefulde og kostbare begynderfejl – og mod at du farer vild for den sags skyld.

Aktiviteten er for alle, og der er mødested på Gateway pladsen. Medbring selv MTB og vand. Cykel kan lejes hos Hune-Blokhus Cykleudlejning. Arrangør: Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med VisitJammerbugten

Læs om fantastiske oplevelser og events