Blokhus

Alle rekorder slået til Blokhus Marathon

 | FOTO: Poul Nymark
Løbeskoene var snøret hos ekstraordinært mange deltagere i år
Blokhus marathon 2023

Folkefesten blev langt større end arrangørerne havde turdet håbe på. Saltum Trim og ROFL Run Aabybro, som står i spidsen for afviklingen, er efterladte med en helt fantastisk følelse i maven, når de ser tilbage på afviklingen af dette års løb, der fandt sted 6. august 2023 i flot vejr.
– Der var udsolgt. Vi har aldrig oplevet det før. Det er jo helt vildt. Jeg tror aldrig, jeg tidligere har stødt på et løb, hvor der var udsolgt. Ordene kommer fra Kurt Bruun, formand i Saltum Trim. Som altid har det været muligt at tilmelde sig løbet helt op til og også på selve dagen, men arrangørerne måtte lukke for tilmeldingerne allerede lørdag. Intet mindre end 909 var tilmeldt, og for at der var den flotte medalje, som alle deltagere var stillet i udsigt, så måtte arrangørerne se sig nødsaget til at melde alt udsolgt.
Med sidste års antal deltagere på 669 blev der derfor slået rekord. Kun 1 gang tidligere har der været tilmeldinger i den størrelsesorden, og det var tilbage i 2019. Der var en forventning om 700 deltagere, så det var med is i maven, at der var indkøbt en del flere medaljer end de måske var i stand til at uddele.
– På bare 1 uge fik vi 450 tilmeldinger. Det er jo vildt flot, og vi er da positivt overraskede, fastslår Kurt Bruun og fortsætter: Alt klappede bare. Niveauet var højt, og den indsats, som de 65 frivillige havde lagt i det, var det hele værd. De havde bare styr på det, og alle var glade og tilfredse. Vi prøver at imødegå alle målgruppers behov, og det føler vi at vi lykkedes med, så det er et løb for alle.

Næste års løb

Næste år sætter vi en begrænsning på 1001 deltagere. De første 100 er solgt. Den sidste plads håber vi Kronprinsen vil have, griner Kurt Bruun selvom han dog endnu ikke har meldt sin ankomst.

Blokhus Marathon afholdes altid første søndag i august, som i 2024 således er 4. august.

Læs om fantastiske oplevelser og events