Nyheder
imported

Altaner er et hit

Præcis som sommeren gjorde sit indtog, stod 190 lejligheder klar med nye større altaner.

Med udsigt til havet på den ene side og butikker og restauranter på den anden, kan Inge og Rudi Christensen i ro og fred nyde tilværelsen i deres ferielejlighed på Blokhus Feriecenter. Da hotelpligten blev opsagt i 2013, blev det muligt for ejerne at indrette og renovere, efter egne ønsker, hvilket rigtig mange benyttede sig af. I starten af 2018, blev det ydermere muligt at ejerne med en egenbetaling på kr. 50.000,- kunne udvide deres altaner til mere end dobbelt størrelse. – Det tilbud er blevet taget rigtig godt i mod fortæller Centerchef, Inge Valbirk. Altanerne stod netop klar til sommersæsonen, d. 1. juni, således de mange feriegæster har kunne nyde sommerens ude liv.

Kaffe på altanen

Nogle der også har nydt det gode sommervejr er Inge og Rudi. Da Blokhus avis møder dem i deres lejlighed i Blok A, er de meget begejstret for det nye tiltag og har på intet tidspunkt været i tvivl om, at de ville ride med på bølgen. – Vi kunne vel næppe have ønsket os en bedre sommer og det, at vi om aftenen har kunne sidde ude og nyde eks. solnedgangen over Blokhus strand har været helt fantastisk, fortæller Inge. Hendes mand, Rudi supplerer, – vores altaner er blevet mere end dobbelt så store, hvilket gør det let for os begge at sidde ude og nyde en god kop kaffe mm. Det var en smule vanskeligere før, smiler han.

Næste projekt

Centerchef, Inge Valbirk fortæller at næste projekt i støbeskeen for Blokhus Feriecenter er en udvidelse af alle de terrasser der hører til lejlighederne beliggende på jorden. Dette projekt forventes færdiggjort allerede til efterårsferien, 2018. Til Blokhus Feriecenter hører i alt 276 individuelt ejede ferielejligheder. Centret er over de sidste 6 år blevet renoveret for ca. kr. 60. mio.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events