Nyheder
imported

Ambitiøs og alsidig Bogfestival

Når Festivalen åbner, bliver det med tilbud til både unge og ældre, børn og voksne

Ingstrup:

Ingstrup Bogby er klar til at afholde sin første bogfestival. Det sker i dagene lørdag d. 2. til søndag den 3. august

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Når Festivalen åbner, bliver det med tilbud til både unge og ældre, børn og voksne. Festivalen åbnes af forfatter og foredragsholder Bjarne Nielsen Brovst, som er kendt for sit brede repertoire af fortællinger og anekdoter. For de mere lyrisk interesserede er der arrangeret højtlæsning af digter og oplæser Mogens Bynkou Nielsen med digte fra foreningen 9000 ord.

Der kommer børneteater, når Prop og Berta kommer og giver forestilling på Ingstrup Trivselsskole. Bestyrelsen for bogbyen er både stolte og glade for at det lykkedes at få aftalen i hus. Festivalen tilbyder også byrundtur med hestevogn i byens gader, med det formål at læse de efterhånden talrige ordsprog, der pryder husene i byen. Herudover er der mulighed for at besøge et par af byens gallerier – billedmager Eydna Kjelnæs og galleri Unique byder publikum velkommen til et besøg. Derudover er der planlagt fællesspisning, spillemandsmusik af Gertrud Bjerg og aftensang. Søndag formiddag fortsætter bogfestivalen med fælles morgenkaffe på trivselsskolen, højtoplæsning for børn samme sted, Haiku workshop – en 400 år gammel japansk digttype, bogstavleg, lyrisk tænkning og kreativ skrivning.

– Bestyrelsen for Ingstrup Bogby glæder sig til at byde turister, beboere i byen, foreningens medlemmer og alle andre interesserede til foreningens første bogfestival med et program der både er ambitiøst og alsidigt, lyder det fra formand Inger Dueholm.

Læs om fantastiske oplevelser og events