Aabybro

Anders er Årets Instruktør i AAIF, læs om ham her

De øvrige instruktører og trænere står bag valget

Pludselig stod cheftræner Stefan Stenberg uden døren med en kæmpe pokal som skulle overrækkes til Årets Instruktør i AAIF Svøm.
– Jeg blev glad og overrasket. Jeg vidste godt, jeg var nomineret, men havde ikke regnet med at vinde.
Det fortæller 19-årige Anders Mikkelsen fra Arentsminde.
Sammen med Jonas Abildgaard og Victor Elvensø var han indstillet til prisen i svømmeklubben i Aabybro, hvor vinderen kåres af klubbens øvrige 19 instruktører samt fire trænere i konkurrenceafdelingen.

Sjovt at være instruktør
– Jeg er meget beæret over, at de andre instruktører synes, at man gør noget rigtigt for klubben og dens fællesskab, forklarer Anders Mikkelsen.
Han begyndte at svømme i klubben for fem år siden og blev konkurrencesvømmer og blev spurgt, om han også ville være instruktør.
– Det sjove ved det er at give sin erfaring videre og lære folk at svømme. Det er jo rigtig vigtigt.

Anders finder masser af udfordringer i AAIF Svøm. Privatfoto

Udfordrende sport
Det var forældrene, der fik Anders i gang med at svømme. De så en annonce om AAIF Svøm, og Anders Mikkelsen syntes straks, det var sjovt at gå til svømning, hvor favoritdisciplinen er brystsvømning.
– Man bliver fanget af det. Fællesskabet betyder meget, og sporten er generelt fed og udfordrende, siger Anders Mikkelsen, der bruger fem timer i klubben om ugen og oven i kommer tiden til hans egen svømning.

Fremtiden
Anders Mikkelsen går på HTX i 3.G på Aalborg Teknisk Gymnasium og efter sommerferien venter fire måneder som værnepligtig på Aalborg Kaserner i Nørresundby.
– Bagefter vil jeg gerne ud at rejse, hvis man kan det til den tid, og derefter måske på universitetet. Jeg interesserer mig for bioteknologi, lyder det fra Årets Instruktør.

Nedenfor kan du læse begrundelsen for kåringen af Anders Mikkelsen:

Anders Mikkelsen har vundet årets instruktør fordi hans energi og entusiasme for både svømmeskolen, pool party, camps og til stævner som official.
– Anders har været med i styregruppen, der har udviklet konceptet for de succesrige Pool Parties for de 4-7 samt 8-12 årige, fortæller svømmeskoleleder Rasmus Grøn.
– De har siden starten været udsolgt i løbet af kort tid. Alt dette smitter af på Anders undervisningshold, især teenageholdet, hvor Anders har formået at skabe et godt fællesskab. De andre instruktør, kan også godt lide at arbejde sammen med Anders, da han altid har en kreativ leg, eller en måde at motivere svømmerne på teenage-holdet.
– Vi glade for at se hvordan Anders underviser. Med hans kreativitet kan vi se at Anders skaber smil på børnene og især målgruppen teenage, som Anders har formået at skabe et åbent fællesskab og motivation til at synes svømning er sjovt i teenage- årene, siger Rasmus Grøn.
Og cheftræner Stefan Stenberg supplerer:
– Vi kender Anders som en klubmand med masser af initiativ, kreativitet og entusiasme.

Læs om fantastiske oplevelser og events