Pandrup

Anføreren er årets spiller

Kamp efter kamp og sæson efter sæson har Christian Rye været fast inventar på Jammerbugt FC’s midtbane, og det vil han også være, når holdet tager hul på den nye tilværelse i NordicBet Ligaen.

Lederskab
Jammerbugt FC-anføreren har nemlig forlænget sin konkrakt med klubben for endnu et år – og så er han netop kåret til sæsonens spiller i den blå trøje.
Om nogen står Christian Rye for den kontinuitet, der har haft en betydende andel i den succes Jammerbugt FC-mandskabet har opnået. Læg dertil lederskab og evnen til at fastholde et højt og stabilt niveau.
Kvaliteter, der har ført til, at anføreren ved sæsonafslutningen er kåret til årets spiller i Jammerbugt FC.
At det sker i en sæson, hvor mange har præsteret på topniveau, gør ikke bedriften mindre imponerende – og så er det i øvrigt sigende for Christian Ryes kompetencer at han anerkendes ovenpå en sæson, hvor netop fællesskabet har været en af holdets største styrker.
– Det er selvfølgelig et stort skulderklap at blive kåret som årets spiller på et hold, hvor der har været mange spillere, der har spillet på et ekstremt højt niveau. Der er rigtig mange, der fortjener cadeau, så der må efter min mening have været mange om buddet, lyder det fra Christian Rye, der i det hele taget har
spillet en af sine bedste sæsoner i karrieren.
– Sæsonen, med en oprykning som kulmination, har været det største for mig personligt som fodboldspiller. Jeg har selvfølgelig været tilfreds med mine egne præstationer, men det er også altid nemmere at levere på et hold, hvor det hele fungerer, som det har gjort for os, fremhæver midtbanespilleren.
Nu ser Christian Rye frem til at fortsætte i den blå trøje, og håber fortsat at kunne balancere tilværelsen mellem elitefodbold og karrieren som advokat udenfor kridtstregerne.
– Jeg har først og fremmest haft et stort ønske om at fortsætte i klubben, så det har aldrig været i overvejelserne at skulle skifte til en anden klub i divisionerne. Jeg har også et civilt job, som jeg er meget glad for, så der har selvfølgelig været nogle overvejelser i forhold til, om 1. divisionsfodbold og den civile karriere
kan hænge sammen. Det er egentlig baggrunden for, at vi i første omgang er blevet enige om en kortere kontrakt, forklarer Christian Rye.

Vigtig rolle
Cheftræner Bo Zinck glæder sig over kontraktforlængelsen med sin anfører og fremhæver den vigtige rolle, som årets spiller har i truppen.
– Der har været rigtig mange gode præstationer denne sæson, men Christian har været vigtig på rigtig mange parametre og på den måde er han et naturligt valg. Både på og udenfor banen har han udført vigtige roller for os. Han har været vores styrmand og har gjort det rigtig godt. Han har leveret en stærk sæson og har
fortjent kåringen som årets spiller, forklarer Bo Zinck og glæder sig over at råde over Christians Ryes
kvaliteter for den kommende sæson også.
– Det siger sig selv, at dette er en vigtig forlængelse for os. Christian er som nævnt central for os både på og uden for banen. Han har en meget vigtig rolle at spille for os i NordicBet Ligaen også, og jeg er meget tilfreds med, at vi har været enige om at skulle fortsætte sammen mod nye og større udfordringer.

Læs om fantastiske oplevelser og events