Blokhus Medier_logo-01
Pandrup

Assistenten forlænger med Jammerbugt FC

Det er nu tre år siden den tidligere back, Jan Rasmussen, indstillede sin aktive fodboldkarriere for at starte en ny karriere som træner. Siden er det stort set kun gået fremad. Både for holdet og for den unge træners egen udvikling.
Nu har Jan Rasmussen forlænget kontrakten med Jammerbugt FC med endnu et år.

Godt samarbejde
– Jeg har nu arbejdet sammen med Jan i flere sæsoner og vi har det rigtig godt sammen. Både i vores faglige sparring og på det personlige plan. Når man som Jan går direkte fra spillerrollen til trænerrollen, så starter man udviklingen derfra, og det må jeg sige, at Jan har gjort, siger cheftræner Bo Zinck.
– Jeg er stolt på Jans vegne over hans udvikling som træner. Han bliver stærkere, mere sikker, tør udfordre tingene og får mere klare holdninger til de forskellige aspekter. Jan har også en god kemi med spillerne og er god til at holde humøret oppe, når jeg indimellem råber højt og forlanger mere, siger Bo Zinck.
 – Jan har i det hele taget en god fornemmelse for, hvad der er behov for i truppen, og vi bliver stærkere og stærkere sammen som trænerteam. Vi forstår efterhånden hinanden rigtig godt, og det glæder mig, at vi kan fortsætte sammen. Det er ikke altid lige let. Jeg stiller store krav, men det tackler Jan i stiv arm. Det er jeg rigtig glad for og det er en fornøjelse at være en del af udviklingen af et ungt trænertalent.

Overvejelser
Selv mærker Jan også styrken i fortsat have det klart i hukommelsen, hvordan det var at stå indenfor kridtstregerne. Samtidig føler han sig godt tilpas i rollen udenfor banen, hvor han bygger på skridt for skridt og glæder sig over at være landet på den rette hylde.
– Som de andre gange, jeg har forlænget, har det været en god anledning for mig til at stoppe op og evaluere på tingene. Det er ikke altid, man lige når det i en travl hverdag, indleder Jan Rasmussen, som trods nye vinkler på sine overvejelser ikke tøvede, da han tog sin beslutning.
– Mine overvejelser for denne forlængelse har været lidt anderledes end tidligere, ovenpå et år som bare har været helt ekstraordinært. Jeg har altid været glad for klubben, menneskerne og generelt hele kulturen, vi har deroppe. Men jeg er også kommet til et punkt i mit liv, hvor det er vigtigt, at det udenom fodbolden også spiller.
– Bo og klubben har heldigvis haft en forståelse for dette, så derfor kunne jeg med lethed skrive under på en forlængelse, forklarer assistenttræneren

Positive resultater
Han glæder sig over at holdet også har udviklet sig positivt i perioden.
– Jeg kan jo kun referere til resultaterne, som er gået stødt opad. Vi har fået de gamle dyder frem og er igen blevet et hold, der er sindssygt svære at slå. Det viser bare den udvikling, vi har været igennem. Fra nedrykningskandidater til at være en fast del af top 6 i landets tredje bedste række. Jan Rasmussen og Jammerbugt FC har foreløbigt aftalt en forlængelse, som gælder for hele 2021.

Læs om fantastiske oplevelser og events