Nyheder
imported

Attraktive lejemål i 9492 Blokhus

Vil du have over 100.000 besøgende kunder i din butik? Skulpturparken Blokhus udbyder nu 2 attraktive udlejningsmuligheder.

Annonce:

Leje mulighed 1:

FLOT 250 m2 SHOP IN SHOP I SKULPTURPARKEN BLOKHUS

Med overtagelse primo april, udlejes den ene af vores nye store arkadebygninger/butikslokale, i alt 250 M2 inklusiv 50 M2 overdækket udendørs salgsareal. Butikken er nøgleklar og etableret med alt i nyeste materialevalg, der dermed hænger sammen med hele den øvrige salgsarkade. Lokalet fremstår lyst og venligt med store vindues- og dørpartier samt spotbelysning, opvarmning m.m. Der findes ydermere et handicapegnet personaletoilet med bad.

Kunstvirksomhed, galleri eller? 

Butikslokalet egner sig særdeles godt til en salgsvirksomhed eller kunstvirksomhed, et kunstnerfællesskab, arbejdende værksted, galleri eller lign. som fint kan falde i tråd med Skulpturparkens kunstneriske ånd. Øvrige ønsker eller alternative formål til lejemålet kan naturligvis også være en mulighed.

Arkadebygningerne er placeret Indenfor i Skulpturparkens 20.000 M2 store parkanlæg, hvor der udstilles kunst for millioner i bl.a. træ, jern, bronze, granit mv, blandt et ”hav” af farvestrålende blomster og træer samt Blokhus Sandskulptur Festival.

Skulpturparken Blokhus besøges hvert år af over 100.000 gæster fra især Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Området rummer, udover det flotte park- og kunstområde, ligeledes Kulturhuset Blokhus, der er kendt som et attraktivt spisested og anvendes til møder, fester og selskaber. Både Kulturhuset Blokhus og Skulpturparken Blokhus arrangerer hvert år et større antal events, herunder bl.a. Blomsterfestival, koncerter og Magisk Jul i nov.-dec. Alene i julemånederne besøges parken af ca. 60.000 gæster.

I 2021 åbner parken d. 25. april og årets festlige åbningsindvielse finder sted d. 1. maj, og der er åbent helt til og med den 30. december.

Kontakt og yderligere info: Indehaver, John Andersen, tlf. 21213818, E-mail: mail@kulturhusetblokhus.dk

Leje mulighed 2:

POP-UP STORE I SKULPTURPARKEN BLOKHUS:

Inde i Skulpturparkens 20.000 M2 store parkanlæg med kunst for millioner i bl.a. træ, jern, bronze, granit mv, blandt et ”hav” af farvestrålende blomster og træer og domænet for Blokhus Sandskulptur Festival er der i efteråret 2020 etableret flere helt nye salgshytter. Hytterne er opført i træ og med en meget fleksibel løsning i forhold til indgang/udgang og præsentation af varer. Hytterne er alle 15 M2 og kan med fordel deles af 2 udstillere hvis dette ønskes. De nye salgshytter er placeret i området omkring sandskulpturerne og danner dermed et helt særligt miljø. Salgshytterne er et oplagt valg, hvis du tilbyder havekunst, udendørs kunst, pileflet, blomstersalg, kunstartikler indenfor keramik og glas mv. eller noget helt andet spændende.

Du kan helt selv bestemme hvornår og hvor længe du ønsker at have en salgshytte. Hele sæsonen fra ultimo april til ultimo december? Højsæsonen? En uge eller en weekend? Mulighederne er mange og vi er fleksible i forhold til dine ønsker.

Ønsker du at leje en salgshytte i Skulpturparken Blokhus? Kontakt venligst Lotte Kande, tlf. 40797709 eller E-mail: mail@kulturhusetblokhus.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events