Blokhus

Bæredygtighedscertificering

En styrkelse af den grønne profil hos Feriepartner Blokhus

Feriepartner-bureauerne i Nordjylland arbejder på at fremme en mere bæredygtig turismebranche, og derfor er det med stor glæde, at Feriepartner Blokhus nu er blevet certificeret som en Green Tourism Organization, oplyser de i en pressemeddelelse.

Certificeringen er et bevis til de turismeorganisationer, der gør en særlig indsats for at skabe en mere bæredygtig turismebranche.

Interessen for bæredygtige ferieformer er steget støt gennem de seneste år, og det kan mærkes hos det lokale udlejningsbureau Feriepartner Blokhus, der gennem de seneste år har skærpet sit fokus på mere miljøvenlige tiltag i forretningen for at imødekomme turisternes interesse. På den baggrund har bureauet nu modtaget den prestigefyldte Green Tourism Organization-certificering, der er bevis på de mange nye tiltag.

Formålet med Green Tourism Organization-certificeringen, som tildeles af brancheorganisationen HORESTA og paraplyorganisationen Friluftsrådet, er at bakke op om de aktører, som hver dag kæmper for at skabe en mere miljømæssig ansvarlig turismebranche. Det er tilfældet hos feriehusudlejningsbureauet i Blokhus, som forud for certificeringen er blevet vurderet ud fra 140 forskellige kriterier, herunder ledelsesmæssig prioritering af miljøhensyn, krav om miljørigtige indkøb og krav i forhold til deres eget forbrug.

– Ved at lande en GTO-certificering viser vi vores gæster og husejere, at vi vil værne om klimaet. Vores lokalområde betyder rigtig meget for os, og vi vil gøre vores bedste for at passe på naturen og de omgivelser, vi er så heldige at være en del af. Vi har foretaget mange tilpasninger på vores lokale bureau for at mindske vores miljø- og klimaaftryk, det gør vi glædeligt for at gå forrest om at fremme den bæredygtige turisme, lyder det fra Sissel Møller Jensen, som er bæredygtighedskoordinator og trainee hos Feriepartner Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events