Nyheder
imported

Bag kulissen

Mød Jannie Silkeborg og Gitte Avlskarl Christensen - pigerne fra redaktionen. Her fortæller de ærligt og åbent omkring deres historie og baggrund for at være på Blokhus medier.

Jannie Silkeborg

Mit navn er Jannie Silkeborg. Jeg skal være på kontoret i, hvis jeg er heldig, et halvt år. Så kære læser, her får du en lille præsentation af hvem jeg er, og hvad jeg egentlig skal lave her. Jeg er 25 år og bor i Nørhalne med min kæreste og vores datter på 2,5. Jeg er kommet hertil, som en del af mit uddannelsesforløb, da jeg efter sommer påbegynder min uddannelse som grafisk designteknolog. Bag mig har jeg min gymnasiale uddannelse som sproglig student, et påbegyndt studie som jordemoder og et halvvejs færdigt studie som bioanalytiker.

Jeg troede, jeg skulle redde liv

Nu tænker du nok, at det virker en kende useriøst sådan at springe fra sted til sted. Nu skal du høre. Jeg har hele mit liv troet, at meningen med mit liv var at redde andre, ja nærmest hele verden. Jeg var overbevist om at min plads skulle være på et sygehus, min energi skulle bruges på at helbrede, hjælpe, behandle og forske. Jeg tog grueligt fejl. Jeg måtte langsomt opdage – og erkende – at jeg ikke havde hverken sind eller psyke til sådan et arbejde. Jeg havde følelserne udenpå og kunne ikke slippe det når jeg kom hjem. Jeg blev drænet, ked af det og følelsesmæssigt alt for påvirket. Min egen kreativitet druknede i en konstant følelse af afmagt. Og problemet var netop, at det lige præcis er det jeg er – kreativ.

Kreativiteten er min styrke

Jeg lever i min kreativitet. At kunne påvirke andre mennesker igennem bl.a. kunst og ord er for mig enormt givende. Specielt når det kan bidrage til smil, glæde, nysgerrighed og en hel masse af alle de følelser, vi nu engang har i os.

At bruge min kreativitet både kunstnerisk, grafisk og sprogligt stemmer rigtig godt overens med arbejdet på Blokhus medier, og derfor er det lige det rigtige sted for mig at starte. Jeg er specielt motiveret over, og fascineret af, hvordan man via sprog og grafik kan opnå så utroligt meget med sin markedsføring, og det gælder både avisen, magasiner og de sociale medier. Hvordan markedsføring lige pludselig kan nå andre højder og samtidig være så personlig.

Jeg føler mig hjemme

Blokhus by har jeg altid kendt, men kun som sommergæst. Nu er jeg pludselig bosat nordenfjords og jeg er allerede ved at være hamrende forelsket i hele området. Det bedste af det hele er nok, at jeg allerede føler mig hjemme heroppe.

Gitte Avlskarl Christensen

-Jeg lever et dejligt liv, alene med min gamle hund Harry, da mine to skønne børn Carina og Mikkel for længst er flyttet hjemmefra. Desuden er jeg så heldig, at jeg venter mit barnebarn nummer to til sommer.

Skønhed er mit drive

-Jeg har en del uddannelser bag mig, bl.a. teknisk assistent inden for byggelinjen,  security screener, kosmetolog, makeup artist og permanent makeup artist.

Jeg har drevet hudplejeklinik i over 10 år, jeg har haft en assistent ansat samt uddannet en kosmetiker elev.  Senest har jeg startet virksomheden; Gitte A – Permanent Makeup Artist.

Mine interesser er mange. Jeg elsker både at male og beundre malerier – helst med skæve indfaldsvinkler eller abstrakte udtryk. Andre former for kunstnerisk udtryk kan være keramik eller bronze, som jeg ikke selv laver, men kun beundrer. Bjesk fremstiller jeg gerne med vennerne – så får vi en hyggelig dag ud af at starte med en tur i skoven  med gummistøvler og skovl, for at grave rødder op, som skal bruges til fremstillingen. Så er der selvfølgelig også børn og barnebarn, mit hjem, naturen, MTB, mit job og mine venner. Og det er ikke nødvendigvis i denne rækkefølge, siger Gitte med et stort smil på læben.

Kosmetik, skønhed og Blokhus medier? Skørt?

Jeg er i virksomhedspraktik på Blokhus medier – især for at lære mere om de online medier, som har stor interesse for mig, i forbindelse med mit eget firma Gitte A – Permanent Makeup Artist. Jeg vil møde mange af mine kunder online – og jeg skal lære mere om, hvordan jeg fortæller dem, at jeg er unik som artist og at de ydelser de kan få, er unikke ud fra en professionel tilgang. Jeg arbejder især med video-forståelsen, fordi jeg skal give mine kunder mulighed for at smugkigge efter resultater.  Men, når det er sagt,  må jeg indrømme, at jeg er faldet pladask for "Blokhus Magasinet", som er et eksklusivt inspirationsmagasin, utrolig lækker kvalitet, lækre fotos og skønne artikler. Lige sådan et blad, jeg har lyst til både at læse og gemme! Så det er klart jeg glæder mig til at følge processen, helt fra annoncerne sælges, til magasinets udgivelse, til pinsen 2016. Jeg tror godt allerede, jeg kan sige, at I skal glæde Jer.

Vild med Blokhus

Ja da! Jeg er vild med Blokhus. Har boet her de sidste 7 år, samt haft et fantastisk job i Galleri Blokhus.  Jeg har desuden nogle af mine bedste venner til at bo i byen her.

Hvad foregår der?

Mange kaffekopper, en hel del næsten ulæselige notater og et fantastisk kreativt arbejdsmiljø. Det er blot en lille del af den arbejdsplads vi har tilbragt vores første uge på. Højt tempo og en finger på pulsen og alligevel en så afslappet og personlig atmosfære, lige midt i Blokhus by. Der er rigtig mange bolde i luften, og udover magasiner, annoncer og avisen, er der samtlige online  medier at vedligeholde. Instagram, hjemmesiden og Facebook bugner af spændende opslag og interesserede følgere og så laves der også flere vilde videoproduktioner. Vi er blevet taget imod med åbne arme og er blevet lukket ind i en verden fuld af positiv energi og nysgerrighed og vi ser frem til kommende arbejdsopgaver og til at se, hvordan man formår at få nyheder, budgetter og klokkeslæt til at hænge sammen. Mens de sociale medier fylder mere og mere i mange menneskers hverdag, har avisen stadig sin faste plads – og vi glæder os til at se, hvad det er de gør, og hvorfor avisen er så stor en succes gang på gang.

Læs om fantastiske oplevelser og events