Pandrup

Bardhec Bytyqi forlænger aftale med Jammerbugt FC

Jammerbugt FC’s offensivspiller, Bardhec Bytyqi har forlænget sin kontrakt med klubben, så den nu løber
året ud.
Bardhec Bytyqi kom til Jammerbugt FC fra AaB i foråret 2019. I første omgang på en lejeaftale og efterfølgende på en 1-årig kontrakt, som nu forlænges.

Stort potentiale
– Bardhec har et enormt potentiale, som vi sammen arbejder stenhårdt på at indfri fuldt ud. Bardhec har udviklet sig lige siden, han kom til klubben og bliver bedre og bedre. Nu går vi sammen ind i en meget vigtig sæson, hvor han skal tage næste skridt. For han har meget mere i sig, siger cheftræner Bo Zinck.
– Bardhec kan udvikle sig fra at være en rigtig god kant til at blive en livsfarlig kant. Derfor var det også en no-brainer for os, at forlænge dette samarbejde, siger han.

Mod nye mål
Den teknisk stærke spiller med de hurtige fødder er helt på linje med sin cheftræner.
– Først og fremmest er jeg glad for forlængelsen og jeg er glad for at være her i klubben. Jeg har selvfølgelig haft nogle overvejelser om fremtiden og om næste skridt i karrieren. Men jeg føler, jeg er vokset som spiller og menneske i den tid, jeg har været her, og samtaler med Bo har bekræftet mig i, at Jammerbugt FC er det rigtige sted for min videre udvikling.
– Jeg har selvfølgelig også ambitioner om at komme videre og teste mig selv på den højeste hylde. Derfor bliver dette efterår også tiden, hvor jeg skal indfri mit potentiale i endnu højere grad, siger spilleren.
Bardhec og Jammerbugt FC spiller sæsonforberedelsernes første træningskamp lørdag 7. august kl. 11.00 hjemme mod Sæby

Læs om fantastiske oplevelser og events