Nyheder
imported

Bedste sæson nogensinde

656.904 besøgte Fårup Sommerland i 2013-sæsonen. Det er det højeste antal gæster i parkens 38-årige historie.

Besøgstallet i Fårup Sommerland har nået nye højder. 656.904 gæster har besøgt parken i 2013-sæsonen, hvilket er en stigning på ca. 15.000 i forhold til den tidligere rekordsæson i 2011.

– Vi kan se tilbage på et år med store begivenheder i Fårup Sommerland. For det første har vi præsenteret den største nyhed i Fårups historie – nemlig rutsjebanen Orkanen. For det andet har vi ramt det det højeste besøgstal nogensinde, og for det tredje har vi for første gang udvidet sæsonen med Høstfest i efteråret, siger en yderst tilfreds direktør, Søren Kragelund. Han ser lyst på fremtiden og forventer yderligere vækst for sommerlandet.

– Vi er bestemt stolte af rekorden i antal besøgende – det markerer en milepæl i Fårups historie. Alligevel ser vi selvfølgelig gerne tallet vokse over de kommende år. Dog må vi erkende, at vores lokalområde ikke er kendt for en kraftig befolkningstilvækst, så væksten skal komme fra turister i Nordjylland. Og dem må der gerne komme mange flere af, siger Søren Kragelund.

Orkanen slår alle rekorder

– Årets største nyhed, Orkanen, er blevet fantastisk flot modtaget af vores gæster. Ikke færre end 419.732 personer har været en tur oppe i syvende sals højde og nede under vandet med lige så mange glade skrig og hvin til følge, siger Søren Kragelund. Orkanen fik i sommers stor bevågenhed i pressen herhjemme pga. dens specielle forløb under og under vandet, men også i udlandet blev der lagt mærke til den nordjyske nyskabelse. Orkanen er nemlig for mindre end en måned siden blevet kåret til Europas 2. bedste nye rutsjebane i 2013 af det tyske branchemagasin Kirmes.

Rekord i gæsternes tilfredshed

– Det er ikke bare Orkanen, gæsterne har været tilfredse med. Fårups samlede gæstetilfredshed har også nået nye højder – hele 98% har nemlig udtrykt stor tilfredshed med deres besøg som helhed, oplyser Søren Kragelund. Han slutter med at tilføje, at beslutningen om, for første gang, at holde åbent i skolernes efterårsferie er blevet flot modtaget af nordjyderne.

 – Vi har oplevet meget stor tilfredshed med efterårsferien blandt vores gæster. Og vi er sikre på, at initiativet er med til at løfte nordjysk turisme på sigt, slutter Fårup-direktøren. 

Læs om fantastiske oplevelser og events