Nyheder
imported

Beierholm match i fint vejr

Der var fint vejr, da 75 golfspillere søndag spillede Beierholmmatch på Blokhus Golf Klubs bane

  Der var fint vejr, da 75 golfspillere søndag spillede Beierholmmatch på Blokhus Golf Klubs bane.

Her gjaldt det ikke kun æren, men også kvalifikation til Beierholm Mesterskaberne, som i år finder i sted på Odense Eventyr Golf Klubs bane i september.

Der var derfor også mange fine resultater, som kom i klubhuset, og her var det i C-rækken Karin Abel med 37 point der blev nummer 1.

I Juniorrækken blev det en suveræn Kasper Jensen som gik bane i 68 netto.

Der var fire præmier i B-rækken, som blev vundet af Leif Hansen med 41 point, nr. 2 blev Jonna Kande med 38 point, nr. 3 Iben Slot Mortensen med 35 point. Ligeledes med 35 point blev Knud Lerche nr. 4.

I A-rækken hvor der spilles slagspil var det også flotte resultater. Her blev Torben Glud en flot vinder med 66 slag netto, anden pladsen gik til Peter Hammer med 68 netto, nr. 3 blev Nikolaj Kristensen med 71 netto og som nr. 4 kom Rasmus Konge også ind med 71 slag netto.

Så blev der også spillet nærmeste til flaget på fire af par tre hullerne, og her kom Peter Hammer meget tæt på flaget på hul to, på hul 8 var det Lennie Løbter der var tættest på, og på hul 10 Niklas Knokgård, og på det sidste par tre hul, hul 16 var det Jesper Sørensen som lå tættest på flaget.

En rigtig hyggelig dag i Blokhus Golf Klub, med flotte præmier, som var sponsoreret af Beierholm. Der var samtidig en kasse med tre bolde til alle som deltog i matchen også sponsoreret at Beierholm.

Næste match i Blokhus bliver Pink Cup match, som spilles den 19. august.   Her vil alle matchfee indtægterne gå til Project ”Støt Brysterne”

 

Læs om fantastiske oplevelser og events