Nyheder
imported

Bering isbar-event hos Lotte Rank

Det danske ur mærke Bering Time byder på ice tea i isbaren og sætter et ur på højkant, hvis du kan tælle alle isbjørnene i butikken hos Lotte Rank

Når der d. 20. juli afvikles Open By Night i Pandrup, er der hos guldsmedeforretningen, Lotte Rank, mulighed for at deltage i konkurrencen om et Bering Time ur efter eget valg.

Bering Time er navnet på den tidszone, der dækker Beringstrædet mellem Nordamerika og Asien. Strædet blev opdaget i 1728 af danskeren Vitus Bering og kom til at bære hans navn. For fire år siden lagde tidszonen og gamle Vitus også navn til et nyt dansk ur-mærke; Bering Time.

Frieri forude?

Bering Times ure er inspireret af den arktiske skønhed med det mørke hav, den hvide is og den klare himmel. – De er tidsløse i dobbelt forstand, nemlig med et klassisk dansk design, der ikke går af mode, og en holdbarhed, der betyder, at du har et ur for resten af livet, siger Lotte Rank, der glæder sig til at byde velkommen indenfor i sin guldsmedeforretning. Butikken vil denne dag og aften syde af gode kø-tilbud, halskæder, øreringe, vedhæng og armbånd mm.  – Og skulle der sidde en mand derude og overveje at fri til sin eneste ene, så er det altså til Open By Night, at han kan gøre et godt kup på forlovelsesringen. Der er nemlig besparelser på 20 %, afslutter Lotte med et smil på læben.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events