Erhvervsforeningen Destination Blokhus står nu bag endnu et arrangement. De har denne gang allieret sig med Iscafeen Blokhus, som begge inviterer alle, der har lyst, til at mødes og nyde en aften i højeste gear til “Spark Dæk: Bil- og Motorcykeltræf på Blokhus Torv”.
Når du ikke at deltage første gang, så behøver du ikke at fortvivle for arrangementet afholdes alle onsdage i ulige uger fra den 24. maj til den 13. september, kl. 18.30 – 20.30, oplyser arrangørerne.
Bil- og motorcykelentusiaster får mulighed for at samles og dele deres passion for blankpolerede biler og motorcykler, brummende motorer og masser af hestekræfter.
Begge arrangører er begejstrede for at invitere bilerne tilbage til Blokhus Torv. “Der har været stor efterspørgsel efter at genoptage de populære bil-onsdage, og vi ser frem til at give deltagerne en aften, hvor de kan sparke dæk og hygge sig med andre entusiaster”, udtaler Jannie Ratke, eventansvarlig i Erhvervsforeningen Destination Blokhus. Hun tilføjer også: “Som noget nyt har vi valgt at invitere motorcykelentusiaster, da vi ved, at mange “bikere” også elsker at besøge Blokhus. Så de er naturligvis også velkomne denne aften.”

Bil og motorcykeltræf no 2

Ingen tilmelding nødvendig

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Du skal blot møde op og være klar til at sparke dæk sammen med andre elskere af biler og motorcykler, fortæller Jannie Ratke.
Alle køretøjer, uanset mærke, model eller årgang opfordres til at deltage, så det er bare med at hoppe i køredragten og starte motoren. Det bliver en aften fyldt med gode oplevelser og uforglemmelige minder for alle deltagere, afslutter arrangørerne.

Læs om fantastiske oplevelser og events