Brovst

Billetsalget eksploderer

Sommersang På Bratskov er populært

SOMMERSANG PÅ BRATSKOV er for længst klar med årets program. Om eftermiddagen søndag den 13. august vil Herregården Bratskovs park i hjertet af Brovst blive fyldt med et stort forventningsfuldt publikum når solisterne Pernille Højmark, Pia Raug, Malthe Nielsen, James Rasmussen og Lasse & Mathilde indtager den store friluftsscene sammen med husorkestret HerregårdsOrkestret.
Foreningerne bag det store arrangement har modtaget stor støtte fra både Region Nordjylland, Jammerbugt Kommune og fra Sparekassen Danmark Fonden.
-Det har gjort at vi kan præsentere Nordjyllands bedste husorkester HERREGÅRDSORKESTRET sammen med ikke mindre end fem af landets fornemste solister for en billetpris på kun kr. 125,-
Alle solister optræder med hver en halv times koncert og slutter af med at lægge op til en fællessang, som publikum kan synge med på ud fra et sanghæfte der uddeles ved indgangen.
Sommersang På Bratskov er en totaloplevelse. Derfor får man oveni handlen en “forfest” ved indgangen fra kl. 12:00. Her underholder CIRKUS SKUNK med gøgl og andre narrestreger og gårdsangertrioen NIELSEN BANDEN med bakkesangerinden SIDSEL som udfordrende solist.

Spændende boder

På pladsen vil man også kunne møde en lang række boder med kunsthåndværk, smykker, blomster, lokalt producerede økologiske råvarer, spændende tøj og meget andet.
Og på pladsen vil man kunne møde den arbejdende professionelle billedkunstner NATALIA DOLGOVA der vil male stemningsbilleder med inspiration fra arrangementet.

Dagens festlige konferencier er Bo ”Giro 413” Larsen, der også vil synge en enkelt sang for publikum som en hyldest til den for nylig afdøde Peter Belli. Velkomsttalen er lagt i hænderne på borgmester Mogens Gade. Formand og næstformand for kommunens kulturudvalg Helle Bak Andreasen og Kiki Bach vil indledningsvis synge for på Sommersang På Bratskovs kendingsmelodi ”Hymne til Sangen”, skrevet af Viggo Steincke og Lars Kaaber.

Der er rift om billetterne, så vil man være sikker på at deltage, kan de købes hos EXPERT i Brovst eller online på www.brovstmusik.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events