Pandrup

Black Friday hos Centrum Tøj

– Vi er brandgode til at pakke gaver ind, understreger Jens Jørgen Jensen inden kommende julehandel – og ikke mindst Black Friday.
Tobias, Joan samt Berit og Jens Jørgen Jensen er nemlig mere end klar til at tage godt imod de mange kunder, der ser frem til den store handelsdag, fredag 26. november.
– Vi sætter alle sejl til og har åbent fra kl. 10 til 20, og vi har 20 pct. på hele butikken undtagen på de varer, hvor vi har 50 eller 70 pct. rabat, fortæller Berit og Jens Jørgen Jensen.
– Og vi giver os tid til at pakke gaverne ind, lover Jens Jørgen Jensen.
– Vi er brandgode gode til flotte gaver. Vi pakker jo gaver ind hele året til fødselsdage, familiefester, jul og Black Friday.

En stor dag
Black Friday er for Centrum Tøj en kæmpe handelsdag, hvor der bliver købt julegaver, eller det ny flotte tøj til julefrokosterne.
– Dog er det ikke den største dag. Det er stadig vores By Night og så juledagene 22. og 23. december, forklarer Berit Jensen.
– Men med Black Friday tager vi hul på julehandlen, og i denne tid sælger vi også meget overtøj. Vi har allerede haft mange forbi, som skulle kigge vores varer ud her op til Black Friday, smiler Berit Jensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events