Nyheder
imported

Blokhus – 150 år som badeby

Blokhus fejrer d. 16. juli sit 150 års jubilæum som badeby og det foreløbige program er nu officielt

Blokhus Badeby – 150 års jubilæum

Blokhus fejrer d. 16. juli sit 150 års jubilæum som badeby og det foreløbige program er nu officielt

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Et 150 års jubilæum skal selvfølgelig fejres og i den anledning har en lille arbejdsgruppe bestående af folk fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten nu udarbejdet et program for dagen, som bliver spræng fyldt med spændende aktiviteter på både stranden, men også i Blokhus by.

Aktiviteter på stranden og i byen

På stranden vil TrygFonden komme med deres LivredderPatrulje, der vil forevise redningsaktion og genoplivningsforevisning. Børn og voksne kan prøve kræfter med TrygFondens livreddertest, hvor man kommer igennem 5 øvelser, der skal hjælpe til en sjovere og tryggere dag på stranden.

– Vi skal forsøge os med at skrive BLOKHUS på stranden foran badehusene, så vi håber selvfølgelig, at der kommer masser af turister og lokale på stranden, der vil hjælpe os med den opgave og dermed få lavet et rigtig flot foto fra luften, udtaler eventkoordinator Jette Grønhøj fra VisitJammerbugten. – Herefter danner vi den længste badekæde og går samlet i vandet, smiler hun.

Desuden er der foreløbigt fastlagt følgende for dagen; faldskærmsudspring, guidet historisk vandring med Karsten Kortbuks, guidet tur på Segway, historisk modeshow, skudehandelsmarked og musik på Torvet, udstilling i Redningsstationen om havet, masser af aktiviteter på stranden arrangeret af PGU og DGI. Der bliver også mulighed for at deltage i sandslotskonkurrencen, hvor man kan være heldig at vinde billetter til Fårup Sommerland og Blokhus Sandskulptur Festival. Der bliver også en konkurrence om, hvem der i byen kan pynte det flotteste vindue med temaet ”Blokhus Badeby – 150 års jubilæum”. – Så kom og giv din stemme. Måske er vi heldige at vi også får besøg af Han Herred Havbåde, som kommer helt tæt på stranden, afslutter hun.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events