Nyheder
imported

Blokhus Avis giver dig indblik i hvad der netop er ”Set og Sket” i nærheden af dig i starten af juli

Vi har haft en snak med Mogens Fransen, Spar Hvetbo Fonden, Anita Michaelsen, KunstCafeen Blokhus og Christian Aarup Mohr, YOGO Blokhus

Blokhus Avis giver dig indblik i hvad der netop er ”Set og Sket” i nærheden af dig

Tekst: Lotte Kande – Foto: Lotte Kande

”Beundringsværdig og frivillig indsats fortjener opbakning” – Mogens Fransen, Spar Hvetbo Fonden

”Vi er faldet rigtig godt til og nyder hvert et øjeblik i denne skønne ferieby” – Anita Michaelsen, KunstCafeen Blokhus

”Jeg har altid brugt området i forbindelse med ferie og weekender, og har fulgt den positive udvikling stedet har gennemgået i de seneste år” – Christian Aarup Mohr, YOGO Blokhus

 

Spar Hvetbo Fonden donerer penge

Spar Hvetbo Fonden har netop uddelt 200.000 kr. til 21 lokale foreninger og organisationer indenfor Sparekassen Hvetbos oprindelige virkeområde.

Beundringsværdig og frivillig indsats fortjener opbakning

Uddelingen foregik ved et arrangement i Sparekassen Vendsyssels lokaler i Pandrup med deltagelse af repræsentanter fra de tilgodesete foreninger og organisationer. Formanden for Fondens bestyrelse, Mogens Fransen, udtrykte stor glæde over, at det nu igen er muligt for Fonden, at uddele donationer til velgørende og almennyttige formål i lokalområdet og roste de tilstedeværende for en beundringsværdig og frivillige indsats, der fortjener opbakning.

Forud for overrækkelsen slog formanden fast, at det havde været magtpåliggende for bestyrelsen at nå bredt omkring med donationerne – både geografisk indenfor Sparekassen Hvetbos oprindelige virkeområde, aldersmæssigt og aktivitetsmæssigt.

Følgende foreninger og organisationer fik del i donationerne:

Saltum Folkedanser- og spillemandsforening (2.500 kr.), Søndagscafeen i Ungdomsborgen (3.500 kr.), Hyggeklubben ved Kaas Plejecenter (5.000 kr.), Jetsmark Pensionistforeningen (5.000 kr.), FDF, Pandrup (16.000 kr.), Fodtudserne (4.000 kr.), PGU Pandrup (25.000 kr.) Jetsmark Sogns Jagtforening (5.000 kr.), Moseby Borgerforening (16.000 kr.), Pandrup og omegns Billiardklub (5.000 kr.), DRØN-gruppen, Saltum (20.000 kr.), Hune Boldklub (5.000 kr.), Moselauget (2.500 kr.), Jammerbugt Havekreds (7.500 kr.), Egnssamlingen, Saltum (7.500 kr.) Klithuse Militaryklub (5.000 kr.), Pandrup Kino (20.000 kr.), Jetsmark Idrætsforening (10.000 kr.), V. Hjermitslev Borgerforening (20.000 kr.), Pandrup Bokseklub (10.000 kr.) og Personalet på Saltum Plejecenter (5.000 kr.)

med Mogens Fransen afsluttede arrangementet at ønske alle held med deres projekter og aktiviteter og med et håb om, at Fondens donationer vil bidrage til, at de bliver en realitet.

—————————————————————————————————————————————-

1 års fødselsdag på KunstCafeen

Det har været et travlt, men mest af alt et fantastisk år for mor og datter, Anita og Cecilie Michaelsen, der 1. juli kunne fejre 1 års fødselsdag på KunstCafeen i Blokhus. Dagen blev fejret med masser solskin, glade gæster og gratis sommerlagkage til alle der kiggede forbi. Begge er de meget taknemmelige over den flotte start de har fået i Blokhus, hvor både erhvervslivet, lokale beboer og mange turister har taget rigtigt godt imod dem. – Vi er klar til, at tage fat på mange flere år her i Blokhus. Vi er faldet rigtig godt til og nyder hvert et øjeblik i denne skønne ferieby fortæller indehaver, Anita.

——————————————————————————————————————————————

Nyt firma i fokus:

YOGO – nu i Blokhus

28 årige Christian Aarup Mohr, der de seneste 10 år har været beskæftiget i diskotek- og restaurations branchen og netop er hjemvendt fra Drammen i Norge, åbnede d. 5 juni YOGO på Strandvejen i Blokhus. Konceptet er enkelt, men smagfuldt og lækkert. – Frozen yoghurt er et premium produkt, hvor der kan tilføjes over 20 toppings som fx jordbær, blåbær, mango, daim, brownie bites og meget mere. Den friske frugt skæres ved disken, så kunderne kan følge processen og med egne øjne se de friske råvarer der hver dag anvendes. -Yderligere får vi vores specialsirup- og puré fløjet ind fra Italien fortæller Christian.

Hvorfor Blokhus?

Hvorfor valget om at åbne en YOGO faldt på Blokhus er ikke svært for Christian at svare på. – Jeg har altid brugt området i forbindelse med ferie og weekender, og har fulgt den positive udvikling stedet har gennemgået i de seneste år. Men jeg ser også fortsat et vækstpotentiale i byen og det mit klare indtryk, at hele byen står sammen om at skabe endnu flere oplevelser for vores mange tusinde gæster, der hver dag besøger os og fortsætter, – jeg valgte som det første, at melde mig ind i byens erhvervsforening og tilbyde min hjælp i forbindelse med afvikling af diverse events henover året. Udover dette forsøger jeg ligeledes, at skabe liv på pladsen ved siden af butikken, hvor der d. 8. juli afholdes store legedag og ligeledes forventer jeg, at få etableret en volleyball bane, der kan være med til at sikre sjove oplevelser mellem byens torveområde og stranden. Ansøgningen er netop ved at blive behandlet ved Jammerbugt Kommune, fortæller han, ligesom han på blot den lille måned han har haft åbnet, har involveret sig i afviklingens af Torvekoncerterne om torsdagen og søndagen i højsommeren. 

Læs om fantastiske oplevelser og events