Nyheder
imported

BLOKHUS DUCKS – Hygge hockey hver onsdag

Indlæg fra holdkaptajn, Lars Abildgaard

Indlæg fra holdkaptajn, Lars Abildgaard 

Onsdag aften var vi igen samlet til hockey på Blokhus Skøjtebane. Fra kl. 19.00 og godt en time frem lagde hjemmebanen for Blokhus Ducks is til sjovt skøjteløb med puck og stav. 
Deltagerrekord
Ikke mindre end 16 spillere var samlet i den frosne andegård, hvilket samtidig også var deltagerrekord på holdkortet. Nye spillere blev hilst velkommen, og vi kunne indledningsvist gennemgå vores korte regelsæt, som ud fra et ønske om at minimere antallet af flækkede læber, blå øjne, løse tænder, brækkede knogler og andre småting, lyder ”ingen stave over knæhøjde, ingen tacklinger, og ingen må slå med vingerne”. Således kunne spillet gives løs, og målene blafrede hurtigt om kap med de raske vingesus fra alle ænderne, ligesom der blev klappet begejstret fra et talrigt publikum i godt humør.
Ok, der var selvfølgelig enkelte klapsalver, som var afledt af behovet for at holde sine hænder varme, men alle spillere havde dog med rette det klare indtryk, at der netop blev klappet af de ny fundne evner på isen denne klare, vindstille og skønne kolde aften på Torvet i Blokhus.
Hockey ér bare virkeligt sjovt, og flere spillere måtte gentagende gange skøjte sidelæns ud af banen for at få det brede smil på næbet igennem døren og med ud i udskiftningsboksen.
Kamprapporten vidner i den grad om flot disciplin i en ung trup, et (Vester)hav af scoringer med fremragende assister, nogenlunde fair fordeling af spille- og istid til samtlige spillere, samt ikke mindst en glad hockeyaften uden én eneste udvisning af en overtændt and, der ville bide aggressivt fra sig. 
Det fedeste er, at alle gik hjem med fornemmelsen af at have vundet, og mistanken er sågar faldet på, at enkelte spillere er begyndt at gå tidligt i seng og sove trygt efter hockeytræningen om onsdagen. 
Kom og vær med 
Nu sidder vi så med skøjterne på, klar til offentlig skøjtning på alle andre af ugens dage, og glæder os ikke mindst til at komme på is med stav og puck næste onsdag kl. 19.00. Har du endnu ikke prøvet kræfter med hockey i Blokhus, men gerne vil være med sammen med de andre ænder i alle aldre, så er det bare at møde op ved skøjteudlejningen på Torvet i Blokhus. Følg ”Blokhus Ducks – ishockey fællesskab” på facebook for flere informationer. 
 

Læs om fantastiske oplevelser og events