Nyheder
imported

Blokhus FC på svær opgave

Der venter en rigtig svær opgave for Blokhus FC når klubben tager imod et af topholdene i Betsafe Ligaens tophold, Vejle Boldklub Kolding

 Kampen spilles kl. 13 og det er et velsmurt Vejle hold som stiller til start. Holdet kommer med en frisk 4-0 sejr over Hobro i bagagen.

– Vores udebanestatistik har absolut ikke været godkendt med de ambitioner, vi har. Det har været jammerligt. Så vi skal slå til i de resterende seks udekampe i sæsonen. Og vinder vi dem, så rykker vi også op, siger Nicolai Wael til bold.dk og fortsætter:

 – Vi taber ikke på hjemmebane, det er umuligt. Også selvom Esbjerg mangler at komme på besøg. Vi har en målscorer på 22-1 hjemme, og vi har ikke tabt endnu, så det kommer heller ikke til at ske.

Efter Blokhus FC tabte i Skive, kunne cheftræner Søren Kusk efterfølgende konstatere, at sæsonens start var den værst tænkelige. Men omvendt kan det bruges nu, hvor træneren beder spillerne glemme alt om tabellen, og gå på banen mod VBK og spille frit.

BFC kan igen råde over Andreas Damgaard der vender tilbage fra karantæne, og holdet har ikke de store mangler. Og alle kræfter bliver der unægteligt også brug for, mod et ambitiøst og stærkt Vejle-mandskab, der netop op til denne weekend, kunne melde ud at, klubben har fået tilsagn om et tocifret millionbeløb fra samarbejdspartnere og virksomheder i regionen. Bare den historie fortæller om, hvor stor en magt der er gæster på søndag kl.13.00.

Men Blokhus spillerene har stadig troen på at overlevelse er muligt, og som man selv formulerer det på klubbens hjemmeside:

"Blokhus FC glæder sig dog til endnu en hjemmekamp, og ligger sig ikke ned på forhånd! – ALDRIG!…"

Har du mulighed for det så kom og støt klubben i dag.

Læs om fantastiske oplevelser og events