Blokhus Fiskerestaurant er klar til at starte på ny. Et nyetableret Aps bestående af 3 partnere er klar til at føre den populære fiskerestaurant videre på den sædvanlige placering i centrum af Blokhus.
Det er den tidligere ejer Olav Bergsøe Pedersen, som er gået i kompagniskab med Heidi Pedersen og Jørgen Rene Jensen.
– Vi har fået sammensat et rigtig godt hold. Og jeg er rigtig glad for, at jeg har fået de 2 med i ejerkredsen fremfor at stå helt alene med ansvaret, oplyser Olav Pedersen. Der er rigtig mange ting i at drive egen virksomhed, og nu kan vi deles lidt om det.
Heidi har jeg arbejdet sammen med i rigtig mange år, og hun har speciale i det kolde køkken. Hun er oprindeligt fra Kaas, men bor i dag på Tranum-egnen, oplyser Olav.
Den anden partner – Jørgen Rene Jensen er min gode kammerat igennem flere år. Han kommer også oprindeligt fra Hune, men bor i dag i Løkken.
Vi har tidligere arbejdet sammen på krydstogtskibe, hvor jeg var kok, og han var bager. Han vil også fremover være bager og konditor i restauranten, så det bliver bare rigtig godt, fortæller en glad og tilfreds Olav.
I restauranten vil gæsterne blive taget godt imod af den velkendte tjenerstab Amalie og Simone.
De står, som altid, klar til at give kunderne en god oplevelse.
"Jeg er rigtig glad for, at vi har fået etableret en løsning med Blokhus Fiskerestaurant."
John Andersen, ejer af bygningen
Bygningen, hvor fiskerestauranten har til huse, er ejet af John Andersen.
Han ejer flere bygninger i Blokhus, og driver til dagligt også Kulturhuset og Skulpturparken beliggende i Hune. Han skal fortsat bistå de nye ejere med det bygningsmæssige vedligehold.
– Jeg er rigtig glad for, at vi har fået etableret en løsning med Blokhus Fiskerestaurant. Det er et vigtigt aktiv i byen. Nu er vi ved at friske det hele lidt op.
Jeg har været med til at skabe lidt struktur i virksomheden her til opstart og skal samtidig fremadrettet fungere som en sparringspartner for den nye ejerkreds, udtaler John Andersen.
Alt godt fra havet
Der bliver arbejdet på fuldt tryk lige nu for at være klar til åbningen 30. marts.
Konceptet er stadig det samme.
Friskfangede fisk i lange baner både kolde og varme i skøn forening flot anrettet på en lang buffet. Fiskeretterne vil sikkert få tænderne til at løbe i vand hos de fleste for her kan man blandt andet smage på rejer, krabber, sushi og muslinger, men også havkat, laks og fiskefilet. Og som om det ikke var nok, så kan man også vælge lækkert kød og stege fra okse og gris, sæsonaktuelle grønsager og saucer samt stor dessertbuffet med flotte kager og chokoladefontæne. Alt sammen noget, hvor man som gæst kan vælge ens egne favoritter og spise lige så meget, som man har lyst til. Buffet tilbydes både som frokost og aftenmenu.
-Vi beholder den populære buffet og det velkendte menukort – også med retter til ”ikke-fiskespiserne”, forklarer Olav. Vi har desværre været nødsaget til at lave en beskeden prisstigning, men det betyder ikke at vi går ned i kvalitet. Den er stadig er helt i top, fastslår han.
De dage, hvor der ikke er fiskebuffet, vil vi fortsat tilbyde vores velkendte planker. Her kan gæsterne blandt andet gå ombord i pil-selv-rejer, lækre krabbekløer, flotte jomfruhummer, røget laks og sprøde fiskefileter for bare at nævne nogle af højdepunkterne.
Alle a la carte retter kan samtidig leveres som take away og er der noget bestemt fra den store buffet, som man har set sig lun på, så kan det også tages med ud af huset, siger Olav. Vi er fleksible.
-Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op til den helt nyrenoverede restaurant. Det hele bliver i tip top stand til åbningen torsdag den 30. marts.
Der bliver rig lejlighed til at prøve det hele.
Restauranten holder åbent hver dag hele Påsken frem til og med 2. Påskedag den 10. april. Derefter vil der være åbent torsdag-søndag frem til sommersæsonen, afslutter Olav Bergsøe Pedersen.