Nyheder
imported

Blokhus Frivilligkorps blev hædret

Det duftede af jul, nybagte æbleskiver, hjemmelavet gløgg, da Team Frivillig Blokhus afsluttede året med hygge og et par overraskelser i vente.

Tekst og foto: Lotte Kande

Hvordan takker man alle de frivillige kræfter, der hvert år bliver lagt i Destination Blokhus? De kræfter der bruges i forbindelse med ethvert event i Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten. Dem der hjælper med at sætte plakater op, pynter byen, deler brochurer ud, hjælper med telte og pavilloner, afhentning og levering af de ting, der skal bruges til eventen og selvfølgelig står klar under selve afvikling m.m.

Erhvervsforeningen, Destination Blokhus, gør det bl.a. ved at invitere til julehygge, som tak for året der nu går på hæld.

Der blev både spist æbleskiver på Kunstcafeen i Blokhus, nydt synet af Danmarks største julemand, tændt julelys i Blokhus, hygget, snakket, sunget, udleveret julekurve, nydt flæskesteg på Kulturhuset og slutteligt blev alle inviteret til en stemningsfyldt aften med Ghita Nørby og Hannibal på Spillestedet.

Det var også dagen, hvor foreningen traditionen tro skulle finde årets frivillig blandt korpset i Blokhus. -Der er ingen tvivl om, at ALLE fortjener denne pris. Vi er så taknemmelige for alt det arbejde i udfører for- og sammen med Destinationen. Uden jeres store indsats ville det ikke være muligt at udføre ca. 25 aktiviteter og events på året, som vi i foreningsregi står bag. Alle hænder er vigtige og I skal vide, at vi sætter stor pris på jer, sagde formand Berit Bøjstrup bl.a. i sin tale.

Prisen gik til…

I 2016 gik årets Frivillig Pris til Birgit Christensen

"Du er en meget vellidt person, der evner at tale med alle og du er dygtig til at skabe samhørighed i området. Du er imødekommende og venlig overfor alle og du formår altid, at holde hovedet koldt, selv i pressede situationer. Du er fantastisk til altid at komme med nye idéer og der er aldrig langt fra idé til handling. Du er også altid med på den værste, og du er ikke udfordret af begrænsningens kunst og heldigvis er du heller ikke bleg for at trække i arbejdstøjet, hvad end det er et bar-dress, i Love Blokhus T-shirten eller en Pink Women’s Weekend sweat. Du formår altid at gøre præcis det der skal til for, at sikre at en event kører 100 % flot og gnidningsfrit. Ingen frivilligopgaver er for små, og ingen for store – du er altid klar til at hjælpe. – og det skal du vide at vi sætter rigtig meget pris på. Du er vigtig for holdet, for byen og for erhvervsforeningen. Og vi håber at du – ligesom resten af tema frivillig er klar på at tage hul på 2017" – således lød begrundelsen for den fornemme frivillig pris til Birgit Christensen, fra Formand Berit Bøjstrup. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events