Nyheder
imported

Blokhus: Gamle klassikere på Torvet

I juli og august er der gratis og traditionelle sommerkoncerter med bl.a. Rugsted & Kreutzfeldt, rapperen Clemens og sommerpop fra Dorthe Gerlach.

Musik i sommerlandet:

Gamle klassikere på Torvet i Blokhus

I juli og august er der gratis og traditionelle sommerkoncerter med bl.a. Rugsted & Kreutzfeldt, rapperen Clemens og sommerpop fra Dorthe Gerlach.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

TV2 Nord og Jammerbugt Kommune inviterer til musik og fest på Torvet i Blokhus, når de traditionelle og gratis sommerkoncerter afvikles. I aften d. 14. juli, fortsætter Rugsted og Kreutzfeldt den kontinuerlige sommerfest, der trækker folk til Blokhus fra nær og fjern.

Herefter bliver det party- stemning med rapperen Clemens sammen med TV2 Nord All Stars Band og senere det fineste sommerpop fra bl.a. Dorthe Gerlach.

TV2 Nord og Jammerbugt kommune glæder sig over at byde sommerglade gæster op til fest på Torvet i Blokhus fortæller Jesper Bradsted, der er programchef på TV2 Nord, til Blokhus Avis.

– Koncerterne sendes på TV2 Nord om torsdagen. På den måde kan gæsterne opleve koncerten to gange og måske endda se sig selv i fjernsynet.

Rugsted og Kreutzfeldt

Rugsted og Kreutzfeldt spiller d. 14. juli nogle af de mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet. Det bliver i et bonussæt der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre.

____________________________________________________

D. 21. juli

Clemens og TV2 Nord Allstars Band

I efteråret 2010 udgav Clemens i samarbejde med Jon Nørgaard singlen "Champion", som er blandt Clemens' allerstørste singlehits til dato. Den 23. maj 2011 udsendte han singlen "Byen sover", der er produceret af Nexus, Søren Mikkelsen og Jon Nørgaard. Den 26. marts 2012 udgav han sit sjette studiealbum, Ingen kender dagen, hvor sangerne Julie Maria og Sarah West bl.a. medvirker.

_________________________________________

Program 

– Koncerterne starter kl. 19.30:

14.07.15: Rugsted & Kreutzfeldt

21.07.15: Clemens sammen med TV2 Nord All Stars Band

28.07.15: Dorthe Gerlach

04.08.15: Claus Hassing

11.08.15: Karen Mukupa sammen med TV2 Nord All Stars Band

Læs om fantastiske oplevelser og events