Nyheder
imported

Blokhus inviterer til det festlige nytårsbad

På med nytårshatten og tag årets sidste dukkert i det friske Vesterhav.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Det er blevet en tradition og et stort tilløbsstykke med flere hundrede badende deltagere, når Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer til det store nytårsbad i det friske Vesterhav for foden af Sømærket.

En sund tradition
I år inviteres alle til den forfriskende dukkert i bølgen blå fredag 31. december kl. 11.00.
Søstjernernes formand, Birgitte Ravn, byder velkommen og holder badetalen kl. 10.55, inden nytårshornet lyder som signal på, at nu kan alle gæster gå i vandet – anført af Søstjernerne.
– Vi opfodrer alle til at tage deres mest festlige nytårshat på, når vi med nytårsbadet skal vaske det gamle år væk og se frem til det nye år, fortæller eventkoordinator, Jannie Ratke.
Hvis man synes, det er en udfordring at bade i Vesterhavet om vinteren, så er det utroligt sundt for kroppen og derfor en sund måde at slutte året af på og varme op til aftenens fest.

Lidt at varme sig på
Efter den livsbekræftende oplevelse er bestyrelsen for Blokhus og Omegns Grundejerforening vært for en Blokhus Bitter til at varme sig på, inden Søstjernerne synger for på badesangen.
Desuden står to saunahytter klar på den brede strand, og man kan bestille nytårs-saunagus, men man kan også benytte en sauna uden tidsbestilling.
Når man ankommer i bil, skal man køre mod højre for at parkere.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events