Nyheder
imported

Blokhus- kvinder hædret

Tilstrømningen af nye medlemmer til klubben Blokhus Inner Wheel har været så stor det sidste års tid, at klubben har slået rekorden i Danmark med flest nye medlemmer

Blokhus- kvinder hædret

Tilstrømningen af nye medlemmer til klubben Blokhus Inner Wheel har været så stor det sidste års tid, at klubben har slået rekorden i Danmark med flest nye medlemmer.

Tekst: Redigeret (Inner Wheel)

Det var derfor en glad præsident for Blokhus Inner Wheel, Lisa Ann Danielsen, som på klubbens vegne modtog hædersbeviset i form af en check på 2.000 kr. til Inner Wheels Landsmøde 2014. Det er ikke første gang Blokhus Inner Wheel gør sig bemærket. Allerede ved landsmødet i 2013 skabte det en del positiv opmærksom, at en gruppe kvinder i Blokhus havde startet en ny Inner Wheel klub, for der var på det tidspunkt ikke blevet stiftet nye Inner Wheel klubber i mange år. Inner Wheel Blokhus har nu 26 medlemmer og er en af de 119 danske Inner Wheel klubber, der alle er en del af et internationalt kvindenetværk, hvis arbejde består i at fremme venskab, hjælpsomhed og international forståelse. Blokhus Inner Wheel har til huse på restaurant Nordstjernen, hvor kvinderne mødes en gang om måneden og hygger sig med god mad, spændende foredrag og socialt samvær. Der arrangeres også forskellige oplevelsesture såsom pileflet, besøg på virksomheder og skovtur med naturvejleder. Inner Wheel indsamler desuden penge til godtgørende formål, f.eks. ved at deltage på Hune loppemarked.

Læs om fantastiske oplevelser og events