Nyheder
imported

Blokhus Marathon: Klar, parat og start

Den online tilmelding er nu lukket med over 450 forhåndstilmeldte, og arrangørerne glæder sig til at byde endnu ca. 600 velkommen på selve dagen.

Klar, parat og start

Den online tilmelding er nu lukket med over 450 forhåndstilmeldte, og arrangørerne glæder sig til at byde endnu ca. 600 velkommen på selve dagen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus Marathon

Der bliver liv og aktivitet på Torvet i Blokhus den 2. august. Det er nemlig dagen for det årlige Blokhus Marathon der plejer at samle flere end  1.000 løbere. Igen i år satser man på at nå op på samme antal, og arrangørerne, Saltum Trim, har detaljerne på plads.

– Det er et løb i særklasse, hvor man løber i skov og på grusstier, i naturskønne klitter, langs Vesterhavets brede hvide strand og i Blokhus by, fortæller Anette Christiansen fra Saltum Trim.

Af nye tiltag i år bliver der mulighed for at tage børnene med på børneløbet.

– I år har vi et børneløb for de 0-7 årige. Ruten er 1,5 kilometer og det er gratis. Alle der stiller op får startnummer, is og medaljer for at gennemføre, og så kommer Spætte og hilser på, forklarer Anette.

Samtlige distancer til Blokhus Marathon starter fra Blokhus Torv midt i Blokhus by. Løbene skydes i gang i følgende rækkefølge: Maraton kl. 9.30, Børneløb kl. 10.00, Halvmaraton kl. 11.30, 10-kilometer kl. 12.00 og 5-kilometer kl. 12.15.

– Vi er jo privilegerede ved at kunne arrangere Blokhus Marathon i så flot et område! Og flere og flere har opdaget, hvorfor 'motion i naturen', med rette er den nye hotte idrætsgren. Naturen virker afstressende på os. Her kan vi koble af fra hverdagens travlhed. Til Blokhus Marathon ser man omgivelserne i et andet perspektiv, afslutter Anette. 

Læs om fantastiske oplevelser og events