Blokhus

Blokhus Natur Camping kan vinde fornem tysk pris

Den store tyske motor- og turist-organisation, Adac, har nomineret Blokhus Natur Camping samt en spansk og en hollandsk campingplads til finalen om at modtage prisen som den mest miljøbevidste og bæredygtige campingplads.
– Vi har ikke selv gjort noget for det, så vi vidste det ikke, før vi fik besked fra Adac. Så det var en kæmpe og glædelig overraskelse. Vi ved ikke hvem, eller hvordan vi er blevet indstillet til prisen, fortæller Inge Vestergaard, der ejer pladsen sammen med Karsten Jepsen.
Men det er et stort skulderklap, da Adac på sin hjemmeside henviser til campingpladser i hele Europa og er meget brugt af de tyske turister.

Fokus på naturen
Adac beskriver kategorien som værende for campingpladser, der i tider med klimaændringer og knappe ressourcer indtager en pionerrolle for at være en særlig miljøvenlig og bæredygtig ferieform.
– Det er megafedt at blive nomineret til en pris for noget, som vi har fokus på og slås for, understreger Inge Vestergaard om nomineringen til kategorien, hvor vinderen kåres medio januar.

Nye turister
Og indehaverne af Blokhus Natur Camping på Kystvejen mellem Rødhus og Blokhus kan se tilbage en 2021 sæson, der startede med et stille forår.
Men det blev efterfulgt af en succesrig sommer, der var så god, at man i august var tilbage på samme niveau som i 2020, selv om der fra 2021 ikke længere er fastliggere på pladsen.
Og foruden danske gæster så er der rigtig mange udenlandske campister.
– I sommer havde næsten udelukkende tyske, schweiziske og hollandske gæster, og rigtig mange af dem har fortalt, at de aldrig har holdt ferie i Danmark før. Så vi rammer en helt ny kategori af turister, fortæller Inge Vestergaard.

Outdoor life
På Blokhus Natur Camping kan man prøve outddor life og simple living i naturen.
Der er plads til at prøve det vilde, enkle liv i naturen under ordnede forhold – både for børn og voksne.
Der tilbydes også overnatning i store telte fra Nordisk, Naturskure og up-cyklede bjælkehytter alt sammen med rigtige senge.
Udover Blokhus Natur Camping er Feddet Strand Resort nomineret i en kategori, mens Jambo Feriepark tidligere har vundet Adac-priser.

Læs om fantastiske oplevelser og events